Knap: Radna snaga u Srbiji mora na dokvalifikaciju

Ostavite komentar


  1. Da sumiramo: Knap zeli jeftinu radnu snagu u srbiji, ako kaze da ce biti lakse onima koji odlaze, gubi jeftinu kvalifikovanu radnu snagu.
    Porediti naseg radnika za kinezom i indijcem je i vise nego smesno.
    Sa osnovnom skolom nas covek ce bolje da radi nego bilo koji indijac i kinez a ne fakulutetski obrazovan.
    To sto je njemu „potreban“ jeftin radnik, neka price istim tim kinezima i indijcima, a ljudi neka idu tamo gde im je najblolje a ne za najmanje para.

  2. Martine, sta je bre s tebe? Da li ste svesni da Vas je narod Srbije procitao? Sta Vi hocete? Da otvarate „kompanije“za motanje kablova, sabirne centre i td? Treba vama jeftina i sposobna radna snaga(robovi). Vi ste bre naucili na moderne logore i u 21.veku! Pa, nece da moze. Rumuni, su Vas trpeli koliko su morali, a na kraju ste morali da podvijete rep(isterali su Vas iz zemlje) tako da ste vase kompanije B-klase, premestili u Srbiju. Silom, se ne moze zaustaviti lancana raakcija(migrac….. )za boljim zivotom.Pust’ narod da zaradi koji euro vise, a ne da ga ucenjujes, demoralises (iskoristis\zrtvujes) radnika za male pare, a Vi ostvarili vasu“dobru“ mater. korist! Da nema „dobre-masne“ materij… koristi, pa Vi bi odavno iscezli iz zemlje SRB.

    1. Sta KNAP prica – On nezna da imamo vise doktora nauka nego seljaka. On nezna da smo mi posveceni ucenju i radu na sebi. Dali on zna da mi idemo po 300 km na fakultet u Zubin Potok \ Merosinu Bosilgrad zbog zelje da napredujemo. Nasa omladina kad sedne da odmori ona nesedi i bleji vec uci preko telefona .. uloguju se u kaficu pa bubaju. On ce nama ,,,ma more

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.