Ko je Aleksandar Kostić, naslednik imperije Miodraga Kostića?

Ostavite komentar


  1. Jedan od retkih sinova bogatasa, koji ne trosi tatine pare na „lamborginije“, po splavovima, na kocku i drogu…kakav otac, takav sin, pametan, radan, uspesan.

  2. Lako mu je biti menadžer kad mu tatica kupi š;ećerane za 1 evro, sve u slavu „vizionara“

  3. Kupio šećerane od države za 1 evro, prodavao Evropi švercovani šećer od trske kao domaći, nosio Đinđićev kovčeg… to je formula uspeha u Srbiji?

  4. A banke po pitanju organizacije i odnosa prema klijentima su katastrofa. pogotovu Eurobank Direktna. Spojili se u softversku katastrofu. Nemaju ni kartice da isporuče a program za ebanking užas. A možda je i to prava slika cele grupacije?

  5. …Biografija. Da smo mogli svi za dinar da pokupujemo šećerane u vreme „demokratije“ gde bi bio kraj i nama i našoj deci…

  6. Mogli bi da ulože neki dinar ili evro u filtere za prečišćavanje otpadnih voda koje iz fabrike Vital Vrbas idu direktno u veliki bački kanal i dodatno ga zagađjuju.

  7. Сасвим случајно, у иностранству, сам била у друштву младог Костића. Културан, васпитан, образован, скромног понашања. Ни једном, али ни једном није споменуо презиме Костић, оца, МК, паре, ја имам, ја могу, знаш ли ти ко сам ја…
    Не знам какав је отац али када би деца нових богаташа била као овај млади човек – имали бисмо другу слику Србије и у нашим очима и у очима света. Не браним га, само констатујем.

  8. Mislim sve najgore o našim tajkunima i njihovim mladuncima .. Stanujem u Takovskoj ulici preko puta njihovog hotela , ovaj momak je bio na gradilištu hotela svaki dan, uporedo sa majstorima po ceo dan!

  9. nisam znao da je 1995. bila pre 40 godina. sumnjam da je moglo u vreme komunizma da se bas toliko krade

  10. Super su mi nagrade za najbolje mlade menadžere kojima su roditelji napravili firme. Pametni su samo oni roditelji čija deca idu da uče posao u drugim firmama bez titranja, nekoliko godina, pa se onda vrate u svoju sa bar nekim znanjem.

  11. Aik banka sve gora i gora u Subotici najgora banka. Jedan bankomat u sopstvenoj banci na kojem naplaćuju i proveru stanja.

  12. Decko je na mestu.To sto je sin, je jos veci teret.Za pametnog!
    Cestitke Koletu sto je iskolovao i napravio svoju unapredjenu kopiju.

  13. Možds je on dobro dete, ima ssmo 30god
    a vec comp. na nejakim ledjima ?!
    Ali i ja sam bio dobro dete, pa ništa…
    Ima neka tajna veza !

  14. Todore, svojim neprimerenim komentarom o bolesnom coveku vredjas ljudsko dostojanstvo. Daba ti telefon kada si takav.

  15. jel Vi hvalite decka ili kudite.
    da li su samo Djilas i Kostic tajkuni, sta su Mitrovic, Vucicevicc, i brojni biznismeni clanovi koji dobijaju tendere ili hitne porudzbine???

  16. Grupa jajara dodeljuje treš nagradu „Kapetan Miša Anastasijević“ po principu: „Ako platiš dobijaš nagradu, ako ne platiš nama nagrade“. Ukoliko ne verujete proverite.

  17. Ми деценијама (од 1991-ве године) чекамо да се појави НЕКО и да покрене питање како су започели своју „генијалну“ (лоповску) каријеру. Прођоше 3 деценије, а генијалци све дебљи и дебљи (боли ме уве за њих), а ми све сиромашнији.

  18. Rekla je jedna dama kako 40 god. Pa on je 1994 god. Kupio opel asconu i prekucao brojeve sasije i isao Svajcarsku, na druzenje sa sumnjivim starijim osobama. To svi znaju. Nije imao za kokice, neka spomenik digne Canku

  19. Kriminalac .ko otac nije sigurno.jer mu je otac ušao medjunarodne vode kriminala.Ne odaje utisak neke pameti i bistroće,ali ako se nasloni na vizionara.biće makar zaštićen u kriminalu i lopovluku.

  20. Svaka,sreca,i,napredak,uzdravljuiradu,mican,dzoganovic,zupa,zamoje,tetkice069342875

  21. Koji CV,studirao u Londonu.Ko upiše taj i završi jer se debelo plaća.Fama su ti ino koledżi.Ajde ti momče završi npr.elektro-
    tehniku u Beogradu…pa se onda kurčite s pokrićem.Ovaj poslivni dio nema šta da se komentariš obzirom na način privatizacije(potpuno nakaradan i neviđen u Svetu).

  22. Bravo niposto uloziti u obrazovanje osim u svoje predodredjrne naslednike savetujem sve da pogledaju dok film o emeriku blumu koji je sagradi imperiju i podelio sa radnicima i narodom…sto ova nekrofilicna vlast polusava zataskati i skloniti svaki lep podatak od ociju javnosti a i sta mi znaci podatak da je sin nasledio oca u kompaniji koja je sve preotela u regionu a buy the way vi ste novine koje se borr protiv toga pa ne vidim sarkazam u naslovu nego cak i divljenje…cemu to

  23. Kako ce investirati 1.6 miliardi evra ako vredi 500 miliona?!?!?; Dal vi znate matematiku ili…

  24. Lopovska posla,stari će brzo bogu na istinu.Treba sve oduzeti jednog dana a njih proterati iz Srbije ali…
    Radićete za te lopove i niste za bolje

  25. Predivan mlad,pametan i normalan covek koji se ne eksponira i zivi sa svojom suprugom i decom bez skandala i medija..Cestitam Aco na daljim poslovnim uspesima i ziveo ti meni 100 godina.

  26. Prvo Vital je peconijev, drugo i peconijeva ćerka je uspešna i direktor je jedne kompanije u sistemu Inveja.

  27. Tata krao pa sinu dao! Nekadašnji finansijer DS-a i DOS-a kome je za nagradu bilo dozvoljeno da posle lažnih promena kupuje po Srbiji fabrike po smešnim cenama, namerno uništene i prodate za siću. Kada su žuti lopovi pali sa vlasi samo je pretrčao kod novih vlasti. Svima je dobar i svima treba
    Tajna uspeha u Srbiji, pa posle glume velike biznismene i njihova deca, i kao da nam se na taj način u lice rugaju i govore ne možete nam ništa. Neće ovde nikada biti dobro ili za mnogo godina. Ovo je društvo propalo.

  28. Kako mu je tata zaradio prvi milion eura ? Mozeli to da objasni ,a evo i ovde u komentarima botova jervam MK grupa dala za sendvic da ih glorifikujete sve lopovska banda nema ni jednog koji je posteno steko bogatsvo u ovoj jadnoj i napacenoj zemlji,ali sami smo tome krvi jer smo generalno GLUPAV NAROD koji iz istorije nije naucio nista i evo opet Srbijom vladaju MK grupe,SNS ……………………

  29. Još jedan koji će dobiti nešto za 3 evra i biti na poternici. Nije lako izgraditi imperiju. Moraš da si dosetljiv, da prepakuješ, mutiš…uvlačiš se…

  30. Gazio po ljudima, grabio šta god je mogao, ostavljao ljude bez posla, muljao sa DS-om (3 šećerane za 3 evra), stekao ogromno bogatstvo i nakon teškog moždanog udara sada je biljka.
    Ništa ne pomaže što toliko ima, ali zato može da ga grize savest zbog svega nečasnog što je učinio.

  31. U osnovnoj nije mogao da dobije manje od petice zaključno. Ako se profesor baš zaintači, direktor preuzima imenik.

  32. Zašto nije završio ekonomiju na našem, državnom univerzitetu?
    Kad platiš, sve je lakše

  33. Napišite i to da je u dogovoru prodao zajedničke prostorije Konaka na Kopu i da su vlasnici apartmana izigrani i pokradeni zahvaljujući njemu.

  34. Ovdje je samo bitno ko mu je atac ,ali pobogu nije ga on rodio nego majka ,pa iz pristojnosti nspisite i to.

  35. Neka mi neko odgovori kako Kostić,Karić i još mnogi postadoše milijarderi u bednoj zemlji Srbiji….?

  36. Otac mu je prepakivao secer iz EU donacija, pa preprodavao. To je ono Kenedijevo: ‘Ne pitaj za prvi milion’.

  37. Nije momak kriv što mu se otac na izrazito „čudan“ način obogatio! Ali i ostali roditelji(većina u ovoj lopovskoj državi) bi školovali svoju decu na prestižnim fakultetima ali nekim „čudom“ se nisu obogatili!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.