Ko su ministri i direktori javnih preduzeća sa najvišim primanjima?

Slučaj Zorana Drobnjaka otvorio pitanje dohodaka javnih funkcionera

Ostavite komentar


  1. Dusan Bajatovic rukovodi firmom koja je napravila milijarde eura gubitaka drzavi Srbiji.
    Sav taj novac uplatila je drzava Srbija za dugove Srbija Gasa Ruskom Gaspromu, tako da ono sto on dobija kao naknadu od raznoraznih povezanih preduzeca su mrvice u odnosu na drzavom placena sredstva.
    Drzavi je izgleda lakse placati dugove nego smjeniti direktora.

  2. Zato ja za vise od 41 godine staza primam u drzavnoj upravi 46.000 do nedavno
    43.000 . Zato smo smo bogata drzava sa visokim prosekom primanja.

  3. Sve moj do mojega. Imaju veća primanja od Amerikanaca koji su za razliku od njih stručnjaci..

  4. Gospodo iz Danasa vasa analiza je izostavila platu direktora SUKLA Predraga Jovanovica, od 80000 evra mesecno, sto je najveca plata.
    Pri tome Predrag Jovanovic je vec 2 godine penzioner.

  5. Nije problem koliko ovaj nazadni kadar klepa mesečno, već koliko i kako deli s nekom braćom

  6. Svaka čast gospodinu Kovačeviću sa ovolikim primanjima i funkcijama u 70 godini dok mladi ne mogu da se zaposle i odlaze u inostranstvo.

  7. Lekar specijalista posle 20 god pohađanja skole ima platu 1000 evra i uvek na meti za pljuvanje

  8. Pa lepo iz ovoga mozemo da vidimo i ko nam pravi prosecnu platu i kako je moguce biti direktor vise firmi istovremeno i kako nemamo strucnog kadra za nasu i imamo za druge drzave i jos monogo toga ako citamo sa razumevanjem.

  9. А минималац 35.000 за раднике-грађане Србије и сад треба наша деца да бране и гину за њихова имања уз војничку плату од 20.000

  10. Obraz kao đon. Pa meni bi bilo sramota da primam platu sa više mesta, kada je fizički nemoguće raditi više podlova u isto vreme. Koliko je njihova satnina? I šta to znaši oni imaju sto ruku? Pa meni je sramota da naplatim i pola sata više od odrađenog posla. A radim kao mašinski inženjer. Ali se o ne guram da budem na grbači naroda kao političar….

  11. Sta je sa pevacima i njihovim prihodima od 30000Eura za pola sata alo drzavo???

  12. Na koliko mesta ovi rade i po kom zakonu. Ili pripadnost stranke im daje tu mogućnost. Da li neko to kontrolise

  13. Ima se, može se, stručnjaci, školovani, odani, klimoglavci, uvlakači, prodate duše, samo zbog takvih, i Cice Jorgovanke, krompir je toliko poskupeo, šta bogat čovek, zašto je sve, toliko skupo, a presednikova princeza na zrnu graška, koga ima u izobilju, imala je problem i sa cenom kafe nedavno, Srbijo, mnogo si ti bogata, ovakve drpatore, sigurno nismo imali, u ovom izobilju, užas…

  14. Pa taj Kovacevic je pun hvale o zlatnom dobu ,samo vi hvalite i punite svoje dzepove ,tako i treba kad smo im dozvolili da nam unistavaju zivote

  15. A gde je čuveni direktor aerodroma Sale Šojić, i svi Zoranini kadrovi koji zarađuju na tenderima i njoj plaćaju to ukazano poverenje?

  16. Nije mi jasno kako neko može biti direktor nekoliko firmi i član nekoliko upravnih odbora.

  17. Zato mi bez prihoda rovarimo po kontejnerima jer u centru za socijalni rad kazu neka Vas deca izdrzavaju.Od cega?

  18. Koliko još drobnjak uzima za puteve koji se rade fušerajski a naplaćuju po najvišim cenama.Sve je uručeno.Prosveta,zdravstvo i da ne govorimo o svim drugim granama.Nepismeni sa kupljenim diplomama zaseli na najvažnija mesta i kroje sudbinu svima nama.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.