Koha: Kosovo poručilo EU da neće da plaća struju potrošenu na Severu

Ostavite komentar


  1. Od 1999 godine srbi ne placaju struju, uopste, u Mitrovici, u Gracanici. Nigde. Kad zele da izdaju smestaj pod kiriju, oni kazu: „Ima dve sobe, kuhinju, kupatilo, a struja je besplatna“?!? Trose, a ne placaju. Ima li dostojanstva u tome?

    1. Pre toga, Albanci sa Kosova kojih ima mnogo vise nego Srba na Kosovu DECENIJAMA nisu placali ni struju, ni poreze, ni ostale troskove. Zanimljivo da tu sitnicu ne spominjes kao i to da Srbija SADA ima najmanju stopu naplate struje upravo u tzv. „presevskoj dolini“ gde zivi ko? Albanci. Tako da izigravanje moralnih gromada i postenjacina ostavi za nekoga ko vas ne poznaje i ko nije imao posla sa vama.

      1. Kosovo nikad nista nije placalo. Ni danas Kosovo ne placa ni cent za lecenje Albanaca u VMA, KCS Beograd, KC Kragujevac i KC Nis. Albanke sa Kosova i danas se besplatno poradjaju u Nisu i Vranju. Sve srpske vlasti, i ova sadasnja, to kriju od gradjana Srbije, zato sto gradjani Srbije sve to placaju punih sto godina. Komunisticke bande su otimale psenicu od gladnih srpskih domacina i davale je Albancima KIM, ali i Albaniji. U Brozovi vreme je Srbija surovo opljackana i kroz tzv najbrzi razvoj KIM. Svaka srpska kuca placa vise drzavi Srbiji nego cela tzv presevska dolina. Znaju to i nasi „novi i najnoviji prijatelji“ Klinton,Bler, Boris Dzonson, pogotovo Srder i Angela Merkel.

    2. A Albanci na Kosovu, dostojanstveno, nikada ništa nisu plaćali od ’45. Pretpostavljam da nije lako kada se uloge zamene…

    3. Ima, Albanci decenijama nisu placali nikakve racune na celom Kosmetu.

    4. @Philippe de Mounthotten iliti Inimicus iliti La Stinche iliti Les miserables iliti whatever

      Presmesno je kada neko ko se vise puta dnevno blamira svojim komentarima i valja u blatu, krene da prica o dostojanstvu. Hahahahahahaa.

  2. Ovde nije dobro nadmudrivati se. Pogotovo sa „patriotama“ iz distance i iz Srbije jer ce ceh po obicaju platiti lokalni srbi odn. srpska zajednica sa severa Kosova.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.