Kokeza kupio Eurosalon od Kvrgića za 190.000, pa mu prodao za 915.000

Ostavite komentar


  1. Bato, Bato, Bato, ti si moje zlato.
    Kakav kum, kakav otac -Brat je bratu bogatstvo najveće.
    Npr, šta bih ja sve dao da imam brata kao Prdsednik?

  2. Normalno! razradio čovek posao. Tako će i nacionalni fudbal da razradi, da mu digne cenu. Nije to bezveze, zna Vučić koga stavlja na odgovorne funkcije. Sve za opštenarodno dobro.

  3. Vrlo zanimljivo. Očito je Kokeza zaradio prodajući državnim institucijama, preko veze sa Vučićem. Ali, ne kupuje se nameštaj svake godine. Sad još dolazi izrazito jaka konkurencija na tržištu nameštaja, što će se odraziti na poslovanje raznih proizvođača i uvoznika lošeg nameštaja. IKEA stiže, broje se dani.

  4. Svaka cast, ovo se zove novinarstvo! Kopajte i dalje, verujem da ima materijala…

  5. Ova dva timaca i Vuciceve desnebruje, na ocigled cele nacije peru opljackane pare orebacivanjem imovine iz jedne u drugu ruju.

  6. Meni je najjace da ovaj nesto kupuje i prodaje,pa pogledajte mu tu inteligentnu facu.Jedino sto bi mozda mogao da prodaje je paradajz i krastavci na kvantasu i to ako bi mu kupovale drzavne firme,Srbijo nema ti spasa definitivno,svakog dana po jednom procitam ,,Nasi dani" od Disa i kapiram koliko smo beznadezan narod.

Ostavite komentar


Ekonomija

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije 10

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije

Nezadovoljni zbog toga što mesecima ne primaju lične dohotke radnici Železničkog integralnog transporta, predvođeni predstavnicima Sindikalne organizacije ŽIT Beograd i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata ŽIT-a, u ponedeljak i utorak u periodu od 10 do 12 časova potestovaće ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.