Kolektivna tužba građana protiv EPS-a

Nastavljaju se protesti građana Niša protiv Elektrodistribucije zbog "zloupotrebe navodne krađe struje"

Ostavite komentar


  1. ЕПС отворено и дрско пљачка грађане наплаћујући им за струју зеленашке камате а све уз благослов државе. То је такав криминал да би министар енергетике одмах морао да иде у затвор. Грађанима се струја очитава са четири до пет дана закашњења, како би прешли у црвену зону. Једном речју ту влада општи јавашлук и такав политички безобразлук да је то постало неподношљиво.

  2. КПБСЗ niste u pravu. Kod mene ocitavaju tacno 2 u mesecu a kamatu obracunavaju na osnovu Zakona o kamati. Procitajte zakon i upoznajte se kako se obracunava kamata. Ne branim EPS ali ga ni ne napadam. Nije EPS kriv sto gradjani nemaju pare prema tome ako se gradjanima ne svidjaju visine racuna nek menjaju Vladu.

  3. I need samo pljackanje naroda preko kamata, ucena I slept. EPS najvise pljacka preko brojila koja on sama bazdari. Tako ““nabazdarena" brojila mere nerealnu potrosnju struje. Nigde u normalnom svetu prodavac struje ne bazdari brojila. Tako je i sa plinom.

  4. u razvaljenoj državi kakva je srbija najbolje prolaze secikese i oni koji otimaju po zakonu. zahvaljujući trobojnoj tarifi , jedinstvenoj u vasioni, eps naplaćuje koliko mu se hoće, i , već tradicionalno, decembarske i januarske račune naduva do neba , po sistemu APP. ni to im nije dovoljno , nego mesečno , na osnovu tzv fiksnih stavki otimaju po 700-800 dinara , koliklo iznosi račun sa potrošnjom 0 ( nula) kw., dakle za NEPOTROŠENU el. energiju. o tome da ih ima dva puta više nego što je potrebno za normalno funkcionisanje, da imaju 600 direktora, da im agencije vrše očitavanja potrošnje više nema smisla trošiti reči. i sve dok svako od nas ne bude mogao da izračuna svoje zaduženje prostim množenjem – toliko kw puta toliko din. , eps će uzimati kad i koliko hoće , za sebe i za one na vlasti sa kojima to bratski deli.

  5. srbija je kosowo..jos niste swesni zasto nam owoliko naplacuju…..ajd da ponowim…kosowo je srbija…

    bosno moja medju sljiwama

  6. Познаник је ономад за 30 година рада у ЕПС добио награду од 4000 евра. А за вас, поштовани земљаци – мало музике…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.