Koliko građani koji nisu prodali besplatne akcije danas imaju novca na računu?

Ostavite komentar


  1. Vi ste, nakon Blica, druga novina koja pominje slične cifre. Problem je u tome da mi radnice na blagajnama Banke Poštanske štedionice redovno serviraju istu priču: „Novine pišu svašta, a stvarnost je drugo“.
    Kako god, meni je na ruke (jer nemam dinarski tekući) do sada isplaćeno nešto manje od 6.000,00 dinara, a ne dozvoljava mi se da prebacim uplate na roditeljev račun (na koji sam ovlašćen). Dakle, manje od polovine navedene cifre.
    Ko me je pokrao? Banka Poštanska štedionica, ili država?

  2. Dobio oko 200 din hahahahha kako se lepo sabere i pomnozi i dobije 11000 din. Prokleta srbija.

  3. Pa bravo novinari matematičari ! Bravo ! Ajde sad neko da se od novinara zezne pa da napiše članak gde se pita zašto su dividende tako mizerne .

  4. Ja da sam novinar, ne bih pitao sebe zašto su dividende tako male, već Dinkića. Ja kao ja se pak pitam gde je taj Dinkić, da nije možda u zatvoru.

  5. najmracnija politicka figura u srba ikada, kad on nije na robiji niko ne treba na robiju da ide

  6. Zdravo svima! Imam pitanje nikada nisam dizala te akcije da li imam pravo ili mi je nešto uplaćeno na ličnoj karti?

  7. Šta da kažemo mi koji smo bili toliko blesavi pa kupovali akcije. Ja sam Kupio 100 akcija „Vital“-a, a za dividendu čuo nisam, a kamo li da nešto dobijem!
    Živela Srbija! „Zlatno doba“ i „Nikad bolje“…
    Ma je…

  8. Oni koji su u trenutku deljenja akcija prijavili tekuci racun koji su vec imali u nekoj od banaka, nemaju nista. Svaka uplata dividendi od 300-400 din je otisla na odrzavanje racuna.

  9. Kad se sabere tržišna vrednost i do sada isplaćene dividende …bruka i sramota…sve te firme su na državnim jaslama, njihovi gubici se pokrivaju iz budžeta ( iz naših džepova u krajnjoj liniji), plate im rastu u nebesa, država „poklanja“ pare šakom i kapom, po sto evra, vaučere, po 5000 ovima, onima, a onda woooow šlag na tortu….za trinaest godina sto evrića….ma ko bogatiji od nas na svetu ima….sami sebe zaplićemo, a kad se raspletemo shvatićemo da je svako od nas dužan bar još po dve nule dodate na tu sumu

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.