Koliko košta letovanje u Albaniji: Cene smeštaja, ležaljki, hrane i pića

Godišnji odmor u Sarandi ili Ksamilu znatno jeftiniji nego u popularnijim destinacijama poput Grčke ili Hrvatske

Ostavite komentar


  1. Vecina cena koje ste naveli je iz Draca, gde je sve jevtinijeu odnosu na krajni jzg Albanije. Lezaljke u Albaniji su 2000.

  2. Pošto nisu informacije „iz prve ruke“ već „…piše turistički portal albanija.rs.“ treba ih uzeti sa rezervom. Lično preferiram Grčku.

  3. Па, ако ми плате 1500е можда бих отишао, десетак дана. Али, не верујем.

  4. Upravo sam se vratio iz Ksamila koji važi za skuplju destinaciju u Albaniji. Cene su otprilike kao sto je napisano u tekstu. Dve ležaljke su na većini plaža 1000 din.

  5. Cigare su jeftinije,lezaljke su od 1500 do 2000,taxi je 1000 din po gradu,cim krene malo dalje od Sarande 2000 din.Pricam za Sarandu,ovi drugi gradovi su jeftiniji ali su mali i nema nista u njima.

  6. Ako, i treba da idemo u zemlju koja otima deo naše. Tako će se to brže sve završiti. A i državljanstvo najbolje svi da uzmemo.

  7. Kurs Lek-evro je otprilike ko dinar-evro,mada ove godine lek je prilicno skup 1 eu-120 lek.Ranije je bilo nesto slabiji.
    Ja sam platio suncob. I dve lezaljke 500 lek sto je oko 4 evra, mada nije prvi red do mora.
    Porodicni suncobrani su 1000 leka ,manje od 10 eu.Supermarketi su jeftini a robe ima dosta.Sa jezikom malo teze.
    Na severu su cene jos povoljnije.
    Senđin je jako povoljan a Velipolje jos povoljnije.Domacini su nesto temperamentiji nego na jugu ali se moze preziveti.Ima dosta koji znaju jezik ,posebno oko Veljipolja i Skadra.

  8. Nea Flogita. Cene, grčka kafa kako je oni zovu je 3 evra, frape 3,5 evra, sok bilo koji 3,5 ceđena pomorandža 5, giros od 3,5 pa na gore. Prodavnica, pa u marketu gde smo bili sok od pomorandže 3 litre je 1,5 evra. Ostalo je skuplje, nego kod nas. Hleb u pekari je 1,2 evra. Cene mesa kao kod nas.

  9. Kako stici do Albanije ako nemas kola? zasto ne postoji avionski prevoz

  10. Pa kako je smeštaj jeftiniji u albaniji kada sam ja u čanju platio 38 evra noćenje za četvoro u extra apartmanu od 2jula.hrana je zaista skuplja od albanije ali jeftinija od stbije bar ono glavno meso i reradjevine i sirevi.

  11. Sjajni ljudi,ljubazni domacini,sve jeftinije nego Srbijici,gde sve vristi od jeftinoce.

  12. Hleb 100 dinara, ležaljke 500 dinara. Mnogo pogrešne informacije. Znatno skuplje nego prošle godine ali i dalje cene prihvatljive.
    Ove informacije nisu proverene

  13. Неко је поставио питање авионског превоза.Постоји редовни лет Београд -Тирана.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.