Korupcija raširena u sportskim savezima

Zvanja trenerima prodavana za po 4.000 evra
Fakultet za sport podneo krivične prijave zbog lažnih diploma trenera u tekvondou

Ostavite komentar


  1. Ovo moze da bude „vest“ samo nekome ko je jos uvek naivan u vezi sa sportom i korupcijom. Meni je svaka mladalacka naivnost isterana za vreme rada na organizaciji Univerzijade, kada sam video sta se sve, na kojim sve nivoima – od najnizeg, do najviseg – radi. Jasnic ne zna na koju ce priliku pre da skoci, kao sto to radi vec 20 godina i niko mu nista ne moze, Dinkic i Delic se svadjaju cija firma ce da se ugradi za peskire, a cija za carape (uopste ne karikiram), a ovi sitniji po savezima naduvavaju sta god moze, kao sto to rade i inace. Male trenere iz manjih mesta ne moze covek ni za sta da krivi – drzava je takva da para i podrske nema, a mora nekako da se zivi – pa da za njih razumem bilo sta, i diplome. Ali zna se da sirotinja nije nikad problem, pa ni ovde. Ovakve stvari za medalje i slicno – pa to je samo svakodnevnica, najnormalnija moguca stvar koja se radi rutinski u svakoj prilici – laziranje troskova, neplacanje narucenih stvari tipa softvera itd itd…Laziranje diploma i odjednom fokus i skakanje na para-tekvondo da bi se uzele gde god mogu pare, to su samo malo dovitljivije stvari. Srbija do Tokija.

Ostavite komentar


Ekonomija

Tesla povlači 125.227 vozila u Sjedinjenim Državama 10

Tesla povlači 125.227 vozila u Sjedinjenim Državama

Tesla povlači 125.227 vozila u Sjedinjenim Državama zbog kvara u sistemu upozorenja na vezivanje pojasa, što može povećati rizik od povreda prilikom sudara, saopštila je danas američka Nacionalna uprava za bezbednost saobraćaja na autoputevima. 

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.