Kosovski ministar: Registracija Trepče A.D. za dva dana

Ostavite komentar


  1. Bez da trepnu nastavljaju ozbiljnu hajku i zavrsavaju pravno nasilje nad rudnikom i otimanje od Srbije

  2. Mogu oni da donose kakve hoće zakone ko im brani,sve dok Srbija čvrsto stoji,nema Šošonima ništa od države!

  3. Skupstina Srbije je u decembru izmenama Zakona o javnoj svojini, prenela svu drzavnu imovinu i na ovog korisnika, dakle Trepcu AD, pa svaka reakcija iz Beograda koja bi se mogla tumaciti kao navodno negodovanje, je vise nego licemerna i cista manipulacija (“Sl. Glasnik RS”, broj 95/2018)

    1. Slicno onima u Srbiji -kombinat Smederevo, Majdanpek, Bor …i sl.
      Ne padajte u nepotrebni trans -jer stvari mnogo drugacije izgledaju od onog sto pisu Informer,Pecat,Kurir i sl patriotska glasila za izludjivanje.. Za RTS da se i ne govori.

  4. Da li ce mozda da je registruju u Albaniji? Kada su vec svaku instituciju i firmu uzeli krijuci se iza odluka njihove „Vlade„ i vrseci pravno nasilje na najvisem nivou.

Ostavite komentar


Ekonomija

Opasnost za svetsku proizvodnju hrane 9

Opasnost za svetsku proizvodnju hrane

Degradacija pašnjaka i područja za ispašu širom sveta zbog nestručne i preterane upotrebe, klimatskih promena i opadanja biodiverziteta, predstavlja veliku opasnost za proizvodnju hrane i dobar deo čovečanstva dovodi u rizik od gladi navodi se u istraživanju Konvencije za borbu protiv dezertifikacije UN, prenosi portal "Earth ekšn" (Earth Action).

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.