Kragujevac: Veċ pet sati traje blokada centra grada, Kragujevčani poljoprivrednike služe kafom i osveženjem

Ostavite komentar


  1. Samo bez odstupanja kolege poljoprivrednici. U celoj Srbiji stanje svih ratarskih, stocarskih i vocatskih kultura, mislim na cene je u jako ponizavajucem stanju. Mi proizvodjaci radimo svaki dan od izlaska do zalaska sunca, ulazemo od goriva, djubriva, sredstava zastite, semena i dr.i na kraju se pitamo gde smo bili i sta smo radili. Nasih dnevnica nema nigde a dnevnica od 6.000 dinara nije malo. Radnika moras ispostovati, to je normalno, sve ostalo isfinansirati a nas proizvodjaca nema nigde. Obacavano je i za malinu da ce biti oko 800 dinara, dok mi nismo ulozili maksimalan rad i silna sredstva za djubrivo, gorivo, zastiti, dnevnice a sada kada je sve zavrseno, sa cenom od 500 dinara, mi smo nigde. Neznamo zasto smo bilo sta radili. Od zarade nema nista. Kolege kragujevcani nastavite zapoceto a svi mi iz okoline Pozege i Arilja smo uz vas.

  2. Zašto Kragujecac ? Nije on doprineo propadanju poljoprivrede. Vladu blokirajte da ne mogu da uđu u nju , a i Skupštinu da ove trutove kaznite.

  3. Blokirati snabdevanje kuhinja naših „velikaša“ i „poslanika“. Ova trenutna blokada nikog ne dotiče.

  4. Blokirati snabdevanje kuhinja naših „velikaša“ i „poslanika“. Ova trenutna blokada nikog ne dotiče. Cene na pijacama i marketima nisu zanemarljiv.e.

  5. Mogu lepo ovi SNS svi koju su se nakrali pa i oni pre njih da lepo vrate drzavi bar 40% pokradenog za pocetak i da se to ulozi u poljoprivredu, eto ne valja kada se je mnogo drcan pa se krade, a ovamo posle nema nista za poljoprivrednike, zdravstvo nikakvo itd…

  6. Seljak mora prvi pokrenuti bunt. Nista od gospode iz kruga dvojke . Ovi ljudi su ustali zarad golog prezivljavanja ali I da mi sutra litar ulja ne bi placali 1000 dinara a veknu hleba 300.

  7. E poljoprivrednici su sve ali nisu naivni! Niko njih ne koristi! Bio protest i 2012,ima klip na youtube“srpski seljak ogorcen“ pogledajte i nadjite tog seljaka,njemu je sada bas dobro!

  8. У МЗ Горњим Јајима Тракторијада бирају стари трактор за Мис Србије пошто нови немају

  9. Glasali su za njih i opet će.Dobiće neku mrvicu ,proglasiti pobedu,a to će sve da reši Vučić(stare fore).

  10. Svakog ponaosob lepo pitati za koga je glasao… 90% njih GARANTUJEM za AV. Pa onda lepo kod njega lično da im „rešava“ probleme, pa Jovo nanovo…

  11. Čovek koji navodno organizovao protest Aleksandar Babić je preduzetnik koji je držao prodavnicu u Desimirovcu.Ostao je dužan svome selu na ime kirije milione…Nikad nije platio…Tuga….

  12. Поштовани Молимо Вас да се сваки захтев вредних радника на пољопривреди размотри и да се омогући породицама које се баве пољопривредом живе опуштено и богато..Они то заслужују…Да осете задовољство и сигурност у нашој држави..Захтевам да се ово спроведе.ХИТНО.Срам вас било због проузрокованог проблема….Завршите све што особе из протеста траже..ОБАВЕЗНО,

  13. Na žalost, ali očigledno se problemi u ovoj zemlji moraju rešavati na ovaj način. Već znamo i scenario, prvo prenemaganje i kukanje pa onda ispunjenje zahteva nakon višednevnog maltretiranja svih gradjana, bespotrebno. Što ne pozove sada Malog da pita jel ima 9 miliona evra viška u budzetu, kao što je zvao da pita za auto put.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.