Kredit u zamenu za "dobru" presudu

Poslanik Dveri prozvao banku zbog nedozvoljenog uticaja na sudove

Ostavite komentar


  1. Ako je moguće da DRUGI OSNOVNI SUD, TREĆI OSNOVNI SUD pa čak i VRHOVNI KASACIONI SUD ima posebne, specijalne UGOVORE sa PIRAEUS bankom, onda svakako je za OČEKIVATI da oni koji dobijaju privilegiju od BANKE budu i naklonjeni toj BANCI kada ona na klasičan KRIMINALAN NAČIN falsifikuje DOKUMENTA.
    A kako ipak ima i ČASNIH SUDIJA nade ipak ima, jer ČASNI gledaju ZAKON, a ne NOVČANIK i ne naloge stranaka i interesa pojedinaca.
    Svi dokazi POSTOJE, DOSTUPNI SU, i o njima su UPOZNATI svi nadležni organi i naravno i sama VLADA SRBIJE I MINISTAR PRAVDE. A da li ima pravde u Srbiji, ima li smisla boriti se za pravdu, ako na durogj strani imate UDRUŽENI ZLOČINAČKI PODUHVAT LICA I INSTITUCIJA čija leđa ČUVA VRHOVNI KASACIONI SUD, SAMA VLADA, MINISATR PRAVDE I NARDONA BANKA SRBIJE.
    Treba ipak biti kao DAVID, gledajte koliki je GOLIJAT, NE MOŽE SE PROMAŠITI, za razliku od svih drugih koji smatraju da se ne vredi boriti protiv GOLIJATA jer je ogroman i nepobediv.
    a pobedićemo mi njih i razbiti jer VREME ISTINE DOLAZI, a onda i POBEDE, PRAVDE i javnih suđenja i konfiskacije imovine svih ZLOTVORA, ZLIKOVACA, BANDITA I OLOŠA.

  2. Ne donosite zaključke prebrzo, možda su ugovor potpisali sindikalci za zaposlene jer zaposleni imaju niske zarade i jedino mogu da prežive ili reše neko pitanje uz povoljne kredite. Ne verujem da su predsednici sudova preuzeli posao sindikata koji ugovara povoljnije uslove za radnike. Doduše, ne bi me iznenadilo i da jesu jer se predsednici sudova ponašaju kao mali bogovi.

  3. Govoreći o prezaduženosti lokalnih samouprava, Vučić je rekao da je Dragan Vujadinović "prezadužio Kosjerić" i nazvao Danas "tabloidom". "Vujadinović piše u onom tabloidu Danas", naveo je on.Posle današnjeg dana jasno je svima koji prate medije u Srbiji da jedino dnevni list Danas nije pod kontrolom A.V. jer je Danas jedini u svom štampanom izdanju objavio vest o povezanosti Pireus banke i sudova koje su na preskonferenciji iznele Dveri u skupštini Srbije.Od danas kupujem i čitam samo dnevne novine Danas.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.