Krenula velika rasprodaja Beograda

Lokalne vlasti u glavnom gradu u jeku akcije otuđenja najvrednije imovine

Ostavite komentar


  1. Imajuci u vidu da su prodaje bile javne,svako se mogao prijaviti i kupiti datu nepokretnost,tako da ne vidim razlog nezadovoljstva cenom i mislim da nema mesta kritici

      1. Ps gde ste vi pametni i bogati koji jedu burek? Kupili ste nešto? Kvadrat kod Kliničkog centra je plaćen preko 2.500 evra, da znate četiri osnovne operacije izračunali bi. I da imate pare koje sa tom pameću nikad nećete imati, bilo bi vam preskupo, a kad drugi uzme onda je to džaba.

    1. Gorane, Gorane, nosite to ime [ili nadimak] koje je bilo popularno u vreme obnove i izgradnje, kad je i posumljavanje goleti bilo kao dobar dan, a sada branite nekoga ko propada i propalicki rasprodaje ono sto su drugi pre pola veka izgradili, nema mesta kritici, kazete, a ovo je dusu dalo za kritiku i prezir

      1. Nisam se bavio time da li je prodaja osnovana ili ne,to je vec druga tema.Bazirao sam se na samom procesu prodaje,za koji mislim da je dobar jer su javna nadmetanja u pitanju.
        Sto se tice osnovanosti prodaje,dok god se postavlja politicko rukovosdtvo,sve ce propasti

        1. Da li bi ste se Gorane usudili da se upustite u javno nadmetanje sa ovim kontroverznima ?

        2. Gorane da li ste nekada bili na javnom nadmetanju u Srbiji. Ja sam jedanput bio i to mi je preselo. Takve pretnje i maltretiranje u zivotu nisam doziveo. Znali su sve o meni gde zivim, gde mi dete ide u skolu, gde mi zena radi. Otvoreno mi je receno da se slucajno ne usudim da ucestvujem u nadmetanju. Bilo nas je petnaest, samo se jedan saglasio sa pocetnom cenom, svi ostali su morali da cute kao zaliveni.

    1. Pardon. Mi gradili, komunisti oteli pa komunisti prodali povlašćenoj interesnoj grupi.

      1. Komunisti su napravili Novi Beograd a stari Beograd posleratne šićardžije i trgovci ! Proveri nije teško iza sve i jedne Beogradske zadužbine stoji ime pred-ratnog trgovca ! Ni jednu nije napravio pošten čovek ! Istina je da smo ih „MI“ napravili samo su u njima uživali drugi !

      2. Kostadin,nemaš pojma sa životom! Tačno da je kraljevina bila na dnu lestvice evropskih država u svakom pogledu,a naročito u industriji. A posleratna Jugoslavije spadala u srednje razvijene države. Ti je činjenica! I zato nemoj valjati gluposti, malo čitaj!

      3. Svaka cast Kostadine. Istina boli ove nesrećnike koji su se edukovali kroz filmove i serije TV Beograd. Beograd je pre Drugog rata imao 8 (slovima, osam) fabrika aviona, Srbija preko 2,000 mlinova, a za manje od 150 godina od oslobadjanja od turske okupacije, izgradilo se i napravilo toliko, da komunisti i danas u 2020. godini imaju šta da pljačkaju iz te, kako lazu i kažu ”zaostale” tvorevine. Istina mnogo boli, ali je lekovita makar i 75 godina kasnije.

  2. Kad je DS rasprodavao Srbiju, vi ni slova ne napisaste. A, sad ste brizni za imovinu Beograda. Evo, suze mi naviru, zbog vase „brige“, za imovinu beograda.

    1. Onda su tenderei bili javni, a sada namešteni. Ovo nije prodaja nego prodaja po principu Savamale.

      1. jbt ovi djilasovi botovi svi zive u nekom n1 bubble…. pocelu su da veruju da je djilas siromah, da nije pickarao policajca, i da nije prebio zenu

    1. Dobro je sto su se pomesale demokrate i radikali, napravili su politickog Frankenstajna pa su pronasli krivca za probleme u Srbiji – Tito. Ako se prelije neka KAP za neplacene racune ode kuca ili stan iz Titovog doba.

  3. Da se potrpa u džepove za 9 narednih života i podeli bakšiš buljuku nesposobnjakovića, neznalica i korova svrstanog po sektama , pardon „partijama“. Naravno deoba po „proporcionalnom sistemu“ ali biće i za „one pre“ da ćute jače, duže, bolje.

    1. posteno cetupaju , Narod cuti , ko cuti daje saglasnost , gde je GENERALNI STRAJK , zatvoris prodavnicu i napises GENERALNI STRAJK , nemoze policija da udje u prodavnicu da te bije da radis # kao braca da rezimiramo Mislim da je FER da ocerupaju sve zivo pa i da zgradu Narodne Skupstine uknjize na Malog Muju # Papir Sve Trupi , kao u TOPL LISTI MADGREALISTA , kad nele kaze ,,Ovo je moja KUCA , a amerikanac kaze ,, ja bih je kupio za moju Mamu iz Micigena >)))))

  4. Pa dobili smo po 20 evra od Djnkicevih akcija !! Jos po 980 evra nam duguju i onda su nam ,,SVE,, platili !!

    1. Postovana Violeta, pominjuci Dinkica ne pomazete niukoliko ovima koje mislim da simpatisete: Dinkic je bio njihov preteca, najavio je dolazak ovih raspikuca, plemena koje reketira ono malo radnosposobnog stanovnistva, latinski mi nije jaka strana, ali pokusaje te da na stvari gledate sine ira et studio

    2. @violeta: jos se slepujete na Dinkića. Jadno vam je to. Uostalom pola G17 je preleto kod vas. Oni su dobri?

  5. Ako , sve i treba da se rasproda , kad Narod cuti , cutanje je odobravanje , neme generalnog strajka , nema nikakve organizovane reakcije , rezim treba da rasproda i sve bolnice koje su sada ,,drzavno vlasnistvo ,, bar ce se znati da su privatne , danas su ,,drzavne ,, placaju se torskovi iz budzeta plus obavezna korupcija

  6. Koliko vidim, najjeftinije je prodata karaula „Košare“? Simbolično: stotinjak života nesrećnika, nekoliko stotina života njihovih roditelja, potomaka… a politički nakot: krčmi li krčmi…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.