KRIK: Bivši direktor EMS-a Nikola Petrović i supruga vlasnici dve vile vredne četiri miliona evra

Ostavite komentar


  1. Ovakve osobe I osobe Koji su bili direktori treba LUSTRIRATI.Ovakav naslov takodje moze da se odnosi I za v.d direktora Aerodroma Nikola Tesla,Sasu Vlaisavljevica Koji je nezakonitim radnjama stekao ogromno bogatsvo.Dva stana na Novom Beogradu I luksuznu kucu na Dedinju.O ovome I Jos mnogo toga krik treba da istrazi I miss.Danas je ovakvih slucajeva ,nazalost previse.

    1. Ma taj Sasa ima billu u Vrscu i na Senjaku ima kafic na Palicu,stan u elitnom delu Malog Pozarevca a ima i 4 konja u vlasnistvu,maltene celu ergelu.
      Pozdrav Drasko,zao mi je sto Vam poslovi ne idu najbolje na aerodromu poslednjih godina.Bice bolje !

  2. države Agencije za borbu protiv kriminala i korupcijmogu da nam kažu, da li su uradili svoj posao? Imaju li nešto na ovu temu da kažu poreski inspektori? Da li zarada Vučićevog kuma može da pokrije troškove novostečene imovine?

  3. E, pa sad kum nije dugme a kuma rajflesus, a kad vam je KUM Aleksandar A.V.-A.V. Vucic, onda ne sme da se bruka, mora da „padne“ i vila na Dedinju.

  4. Novoizgrađena vila i nije baš blizu stadiona, bliža je hipodromu i topčiderskom parku, na Senjaku je.

  5. U Srbiji obavezno sprovesti lustraciju i nacionalizaciju od ovih prokletih bednika zadnjih godina inače neće biti Srbije
    Ko to obeća ima moj glas

    1. Dosta je bilo obecanja valjda treba i da se obecano sprovede, popravnog vise nema, nema vremena.

  6. A, čudimo se, da zakon o poreklu imovine, koji je g. Vučić najavio 2012 godine, još nije donet…!

  7. Pitanje za KRIK. Ako se slučajno bivši direktor odluči da proda ove kućice, može li sa ovim parama da dovede još jednu turu za Beograd od 1300 autobusa sa sve mlekom i sendvičima?

  8. Treba sve ispitati i oduzeti imovinu ako je nelegalno stečena. Teško da su za dve godine stekli milioni evra.

  9. A kad uskoro krene ispitivanje vučićeve imovine koju je u pslednjih 6 – 7 godina rasporedio na članove njegove porodice…pa imovine njemgovog brata, pa…Biće veselo!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.