KRIK: Mali kontrolisao 45 bankovnih računa

Ostavite komentar


  1. „Država“ u kojoj KRIK radi posao Javnog tužioca, a Javno tužilaštvo ne procesuira ni tada ovakve opskurne likove ne zaslužuje da se zove državom… Bolje da se odmah preimenujemo u Vučićev kalifat….

  2. U Srbiji ništa novo. Kriminalci se razbaškarili u državi koju su, gotovo, potpuno preuzeli, u svakom smislu. Al Kapone je preuzeo jedan veliki grad ali je pao jer nije mogao da preuzme celu državu. Ovi su opasniji, preuzeli su državu i sada rade šta hoće.

  3. Ovo nije ništa novo. Novo je da Mali nije mali lopov a ko sedi u tužilaštvu, sve sami poslušnici. Taj isti Goran Ilić je svojevremno visio kod pokojnog Batića da ga postavi za tužioca, pa onda kod Koštunice a u prošloj podeli je bio Dačićev adut. Ko sedi u Visokom savetu, sve sami poslušnici. Zaboravili smo na lustraciju koja će morati da se uradi da bi Srbija da bi krenula dalje.

  4. tetovirani balavci, agenti stranog interesa iz Krika, svakodnevno „zapanjuju“ informacijama koje poseduju, i svojom „sposobnošću“ da sve to saznaju vrlo brzo….brzi kao da su CIA….hehehe….

    1. Gorane,lafe,molim te,objasni nama glupima u čemu se sastoji strani interes kad neko otkrije mahinacije i lopovluk u našoj zemlji i to dokumentuje.Što se tiče komentara o tetovažama i podsmešljivim kvalifikacijama na tuđ račun,to već dosta govori o tvojim poštenim namerama.

    2. @goran Ako imate dokaze da su novinari KRIK-a strani agenti, dužni ste po zakonu da to prijavite nadležnima. Ako nemate dokaze, onda je bolje da ćutite.

  5. Nedavno na nekom predizbornom skupu, AV se osvrnuo i na slučaj Malog. Reče (i ostade živ): eto konačno smo dokazali i da je vlasništvo na 24 stana u Bugarskoj bila samo laž opozicije…

  6. Sve uzalud, Srbima treba nacrtati ovaj lopovluk da bi shvatili. Ne zaboravite mi smo funkcionalno nepismen narod, na Vucicevo neopisivo zadovoljstvo.

  7. Ne treba zaboraviti da je Maloga u vise navrata abolirao Vucic Aleksandar a vrhunski argument nasem pravosudju je bila potvrda bugarskog grafologa (!)

  8. Чудим се члановима СНС-а како могу поднети толико понижења од председника када неће ни да их помене у листи за Београд. Стварно су мазохисти.

  9. Sta ste na kraj srca.Čovek sreo neku bankarku,zenu svog zivota.Ne zna gde radi,bio jedan kratak susret.Od onda luta ovim svetom,trazi je od banke do banke šatro otvori po neki račun,uplati nešto sam sebi…napali na čoveka zaljubljenog ccc Meni on nije nije sumLJiv,zaljubljen samo čovek…sutra moze svima da se desi ,pa ti onda nadji pola miliona da “ne ispadneš smešan u društvu“ kad te pitaju po bankama sta ‘oćeš.Mnogo ste bre negativni,ni u mrmota što mota čokoladice nebi poverovali.

  10. Da li je moguće da ste ovo samo vi i portal Krik preneli?
    A o čemu mi pričamo u medijima?Sa kakvim sve glupostima nas smaraju svakodnevno a ovo niko ne prenosi.Strašno,stvarno strašno

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.