Krkobabić: Država pomaže obnavljanju zadrugarstva

Ostavite komentar


  1. Koji su to "likovi" kad““ su pristali da ucestvuju u farsi u "reziji" ovog krkobabica ???? Pa poljoprivrednici se valjda INTERESNO udruzuju,a ne iz "ideoloskih" pobuda ??? Iako je samo dve godine stariji od mene,ovaj krkobabic je po nacinu razmisljanja METUZALEM !!! Mada verujem da je sve u vezi njega cist SPIN !!!

  2. Krko šta bi sa onih 5000 za Uskrs što ti i tvoj guru obećaste penzionerima.

  3. Penzioneri, javio nam se predvodnik PUPS-a. Po programu vlade on želi "sve najbolje" ne samo nama već i seoskim domaćinstvima. Građani, "On ja naglasio da je država odlučna da obnovi zadrugarstvo kako bi pomogla selu i zadržala mlade na imanjima"!!!??? Čestitam ministru bez portfelja u Vladi Srbije!!! Ministru vlade koji je uspešno podržao program SNS-a da se "privremeno" do smrti smanje penzije najugroženijem građanima Srbije.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.