Krkobabić: Krajem godine ponudićemo rešenja za ruralna područja

Ostavite komentar


  1. Od kako je 6 lička umarširala u Bg, 44 g. prošlog veka sunovrat Srbije ne jenjava do današnjih dana. I evo jednog potomka onih iz 44 koji i dalje hara Srbijom! Posle uništenja srpske ekonomije komunističkim eksperimentom, rasipanjem iste po celoj ondašnjoj Jugi, pre svega piljoprivrede i stočarsta i preseljenjem seljaštva u fabrike i prenatrpane gradove, kako bi se obezbedila radnička klasa, kao baza novog, komunističkog vernika evo sada 2019, jedan potomak drugom daje mandat da selo i seljaka postavi na “ noge“! Potomak iz klana Krkobabića, „ubice“ penziobog fonda, otac, do ovoga koji rasturivši poštu sada dobio zadatak da konačno dokrajči i selo! Za šumadinca ili moravca, lale, nije to posao. U to se bolje razumeju oni koji su došli sa ličkog krša a ne ovi iz pitomibe gde su im preci godinama snabdevali svinjama i stokom Austrougarsku monarhiju! Uopšte ne čudi što su prazna sela po Srbiji, važno je da je Lidlova na svakom koraku! Zato svi u pelene pa kablove u ruke! Još koju godinu!!!

  2. Njegovo rešenje će verovatno biti da i ostale članove porodice Krkobabić zaposli na direktorska mesta po celoj Srbiji. Počeo je sa Starom planinom pa da nastavi

  3. Macva se jos uvek bavi poljoprivredom, puna su sela ali svako ko moze ide u Sabac u fabriku. TEZASK I NEIZVESTAN JE POSAO U POLJOPRIVREDI I SVI BEZE. ZANOSI SE KRKOBABIC, SAMO SE PLASIM DA CE SE SVE ZAVRSITI KAO SA ZELENIM PLANOM, MANGUPI UZELI PARE PA POTROSILI ZA LICNU POTROSNJU!

  4. Ma pusti to, od sela su svi digli ruke …
    Nego, da li si dobro zaposlio celu rodbinu, možda ima još neko ??

  5. Micite nam ovog Krkobabu sa ociju. To je jedan najobicniji koristoljubivi politikant, koji je na ledjima nas penzionera izgradio svoju tajkunsku poslovnu imperiju! Mi gladujemo dok nas on i Vucic pljackaju!

  6. Sta bi s tvojom parolom NEMA VISKA RADNIKA SAMO IMA MANJKA POSLA, to je parola dok si bio u PTT, a sta sad da izmislis kad nema ko da bere

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.