Krkobabić: Nemački model za srpske banje

Ostavite komentar


  1. JOŠ,,SAMO da Implementiramo I POŠTOVANJE USTAVA,POSTOJEĆIH ZAKONA ZA SVE A NE,,POSEBITE,,I,,,,V.I.P ,,SPASIOCE,,I UKINEMO Ovakve,,Dinastije,, i ,,Porodične,,Manufakture, Saznali BI ,DA SU SVE BANJE,,TEKUĆI MINULI RAD,SVIH ONIH KOJI SU IH GRADILI I ZA TO ODREĐENIH,,DRŽAVNIH POREZA,,NA DOHODKE. U KOJU NESPADAJU ovakve,,političke vrteške,karaktrenih,,pratilaca,,lidera ,,IM,.trenutno.,,SREĆA,Pa Su PREDHODNICI, MORALI Da BRINU o,AMANETIMA,POSLE,,SLAVNIH,,90,tih pa i ,,,,slučajno ,,pokušanih krađa glasačkih glasova ove ISTE TRIJADE,SNS EXSRS,JUL I ,,VEČITI,,SPS,.Ono Beše,,omašena proba,,,Sada Su Je,,SREĆOM,,Vežbama,,i,,ekskluzivama,,,Realizovali Sa svim Trabantima Iz,,Ubeđenja,, I,,. Malom,, POMOĆI,,Starihg DOBRIH,,BIZMISMENA,, Uz Inicijacije,DONACIJAMA,,Iz,,Kontraverznih Poslova za kojeMARI,,SAMO,, jednaEU,, Po Zapisanim TAČKAMA a IMA ih,Za Sad,, samo,, Najupečatljivijih,,24 ali su vremaenom I NapreDno narasle za svega,5 godina,,blagostanja,,i onolikim ,,svetskim,,savetnicima,,ČIJA JE apanaža,,i sada ,,državna tajna ,,k,o i aflatoskične,,zasluge,,,dr,, Kneževića,,. Akose ovo računa u nekakvu,,,,ligu ,,najbolji bi joj naziv bio jendek liga,,s obzirom na,,dostignuća,,u dubinu,.još Dno nisu,,otkrili,,u ,,trudu,,.

  2. Preporučio bi Krkobabiću da ode i pogleda Zvonačku banju. Nadam se da će neko odgovarati za uništavanje višedecenijskog ulaganja narodnog novca.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.