Krkobabić: Od pola hektara maline četvoročlana porodica može solidno da živi

Ostavite komentar


  1. Sada kada Rusi nagrnu da kupuju nase maline a tek iz EU kada nam uvedu sankcije .

  2. Jelte, molim vas, jel to onaj Krkobabic, sto je reko, ako penzioneri ne glasaju za AV, da zaborvae na penzije?

  3. Evo ja imam pola hektara malina, imam i malo više pa nije baš tako. Voleo bih tebe da vidim kako možeš da živiš sa pola hektara malina u četvoročlanoj porodici

  4. Evo ja poklanjam Krki dva hektara zemlje podno planine Golije.Nista netrazim za usur,neka posadi,bere,i lepo zivi.

  5. Zaista super vest za malinare. Samo kada bi Krkoparić -ili se beše prezivao Krkobabić ali mu to dođe slično, pokušao da ličnim primerom sa svojom porodicom bar samo jednu godinu od maline solidno živi. Da oseti pravi trud, znoj i odričanjeod mnogo čega ali i brigu hoće li ili neće grad uništiti maline i koliku će otkupnu cenu maline baš te Krkobabićeve „probne godine solidnog života od malina“ diktirati nakupci i drugi spekulanti koje podržava država!

  6. Još bolje ako ubaciš sina i unuka na rukovodeće mesto u ,,državno preduzeće,,

  7. Naravno da mogu da zive na svojoj i od svoje zemlje.Jedino ako nam stranci ne raskopaju uniste i devastiraju zemlju a nas proteraju sa nasih imanja .Pa vidite sad hrana je sve skuplja a ljudi ce se boriti za hranu a ne za baterije.Treba zastititi seljaka i poljoprivrednu proizvodnju

  8. Slika i prilika „naše „vlasti !
    Kada neki koalicioni partner „prolupa“, VUČIĆ izmisli ministartstvo ,“BERIGA O SELU“ I taj izgubljeni i izvapeli ponižava selo i seljake i , pravi od sela cirkuz !
    OVO PONIZAVANJE ,PLAĆATE NA IZBORIMA !

  9. Ovaj osim bajki ništa u životu nije pročitao a izgleda ni radio. Veze sa mozgom nema! Zato nam je selo tu gde jeste. Ispričaj to seljacima koji štrajkuju na sve strane. Pojavi se ako imaš obraza. Kupuješ im male autobuse. Ako nisi čuo autobusi normalni već postoje samo nema koga da voze.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.