Krkobabić: Za nove zadruge do 7,5 miliona, za stare do 15

Ostavite komentar


  1. Posle vanrednog stanja su izbori pa svi redom pa i Milan Krkobabic ne zeli da sedi skrstenih ruku i zeli da bude aktivan u predizbornoj kampanji i da podigne svoj rejting koji je opravdano, drasticno opao.Nisam siguran da je on prava osoba, sudeci po sposobnostima za funkciju koju obavlja.On je jedan od onih koji je preko noci dobio funkciju na kojoj se nije snasao, mada je trebao da zna da i za vodjenje zemljoradnicke zadruge u nekom zabacenom selu trebaju sposobnosti a kamoli za funkciju ministra koju on obavlja.Partijski dogovor je po “ÁF UF“, daj sta das, sistemu podelio vazne funkcije a na adekvatno obrazovanje ,sposobnosti i pripreme nije posvecivana paznja pa se mnogi nisu snasli, mada se nogama i rukama bore za udobnu fotelju i cesto pokazu koliko su nesposobni da ne budem grub pa da kazem“smesni“.Kod nas u Srbiji sve moze da prodje preko noci dogovorom partija koje formiraju vlast,dok se u drugim uredjenim zemljama cene obrazovanje i sposobnosti.Na zalost kakva je takva Srbija je nasa i tesko ce se promeniti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.