"Lasti" seku krila da je što jeftinije prodaju

Sindikalci: Uočili smo niz nepravilnosti koje se graniče sa kriminalom * Umesto da se viškovi zaposlenih traže među administracijom, spiskovi se prave među vozačima, mehaničarima, higijeničarkama i obezbeđenjem
Sindikat "Sloga SP Lasta" sutra organizuje štrajk u tom saobraćajnom preduzeću

Ostavite komentar


  1. Istrazite Bojana Bojanica direktora Laste, postupak koji je vodjen protiv njega, njegove veze sa Vucicevim kumovima i srusicete Vucica!!!

  2. Ako pogledate ko je dobio te linije bice vam jasno ko stoji iza toga a imate i Lastine firme u Crnoj Gori i Banja Luci…
    Na kraju Lastu niko nece kupiti jer sve sto valja cerupaju ispod zita, niko nije lud da plati ljusturu …

  3. Puna podrška štrajkačima,proglasite rukovodstvo za višak pa na ulicu sa njima.Dosta je običan radnik trpeo.

  4. @Larisa – Lastu drze crveni i zuti koji su se poklali oko provizije i ko ce da proda prvi svome !!! SNS nema veze sa ovom ujdurmom osim sto je Vlada OPET izasla u susret i dozvolila da se zdravstvene knjizice obnove !!!!

  5. radnici su upropastili lastu!!!!!!!kolika je steta od neizdavanja karata !!!!sada se bunite sto se privatizujete!!!!neljubazni ste i bezobrazni po autobusima!!!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.