„Lidl“ otvorio 16 prodavnica

Ostavite komentar


  1. Na otvaranju marketa „LIDL“ u Beogradu, na kome je priusustvovao i ΛV, horde ljudi čekaju s torbama, dele se flaširana voda i kroasani. Ovo može ΛV da ocenjuje povoljno, a utisak je suprotni. Te horde gladnih, jadnih i žednih, njegovih glasača, kojima otima penzije i plate, došli su da nešto kupe jeftino, a nešto da dobiju gratis. Ako ΛV nema pare da kupi nešto, odakle pare tom narodu da kupi sve što mu treba. Malo će kasnije? Menadžment Lidla, nije korektan prema Vučiću, zašto svih objekata u Srbije otvara u isto vreme, tako da on može da prisustvuje na otvaranju samo jednog, a voleo bi, zbog EPP i slikanja, da otvara sve objekte.

  2. Velika ulaganja stranih investitora u Srbiju je od izuzetnog znacaja za nasu privredni rast I ekonomiju. Pohvale za Vladu Srbije I predsednika koji predano rade na dovodjenju stranih investitora u Srbiju

  3. Nemacki princip rada je odlican, jeste da se radi, ali oni i plate kako treba. Osim kvalitetnih proizvoda po niskim cenama, mislim da ce se mnogo nauciti od njih po pitanju poslovanja.

  4. Drago mi je sto se u Srbiji otvorio Lidl jer to izmedju ostalog znaci i da nas neke kompanije vide kao normalno trziste. Ali redovi koji se stvaraju pre otvaranja, tuca za jeftinu piletinu… to je zapravo prava slika Srbije danas, jad, cemer i beda.

  5. Gastarbajter,penzioner: Lidl i Aldi važe ovde Nemačkoj za najjeftiniju robu,odgovarajućeg kvaliteta!U Srbiju su došli iz 3 razloga:Profit,subvencije 10.000€ po radnom mestu i jeftina radna snaga,sa 200€ plate!-Kad potroše subvencije – zdravo đaci!

  6. Baš mi je drago što je došao Lidl, tamo će sigurno svi kupovati ukoliko ih imaju u svom gradu. Predsednik je još jednom dokazao da je naša zemlja sve poželjnija destinacija za investicije iz EU i sveta.

  7. Otvaranje Lidla je odlicna stvar. Pojačavanje konkurencije pravi zdravije tržište. Svi veliki lanci će se boriti za kupce stavljanjem malo prihvatljivijih cena.

Ostavite komentar


Ekonomija

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije 10

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije

Nezadovoljni zbog toga što mesecima ne primaju lične dohotke radnici Železničkog integralnog transporta, predvođeni predstavnicima Sindikalne organizacije ŽIT Beograd i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata ŽIT-a, u ponedeljak i utorak u periodu od 10 do 12 časova potestovaće ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.