List Danas otvara pozicije projekt menadžera, HR, dizajnera, u marketingu i finansijama

Konkurs za šest radnih mesta

Ostavite komentar


  1. Koliku ste godisnju bruto zaradu spremni da platite za svaku rukovodecu poziciju pojedinacno. A, kiliko ta sve tri menadzerske pozicije djuture.

  2. Mada se često ne slažem sa stavovima koje zastupate, redovno vas čitam. Bivši sam redovni kupac, a zadnjih osam godina samo povremeni čitalac „Politike“. Mislim da nije malo nas koje je „Politika“ odbila svojim prorežimskim pisanjem i neobjavljivanjem antirežimskih komentara. Kod vas po tom pitanju gotovo da nema cenzure. Čak često objavljujete mnoštvo besmislenih, diktiranih komentara režimskih botova, suprotnih vašem redakcijskom mean stream-u. „Politika“ se nedavno malo trgla, ali za povratak nekih čitalaca prekasno. Ne može se biti list koji računa na čitalaštvo pristojne, građanske Srbije, a podržavati režim koji je uništio i ono malo preživelih institicija Republike.
    Pozdrav redakciji. I molba da napišete po neki tekst i o stradanju Srba. Možda je i za to potrebna hrabrost.

    1. „„Politika“ se nedavno malo trgla“
      U kojoj to paralelnoj dimenziji? Tekstovi su ,u nasem univerzumu, katastrofa srozani po kvalitetu.
      Nekada davno su bili zanimljivi ali nikad gotovo liberalni.
      Drzavni pamflet.

  3. Na koju adresu da šaljemo prijave? Koji je rok za prijave?
    Hvala unapred na odgovoru, pozdrav.

  4. Ako dr. Siniša ili dr. Stefanović ne zadovoljavaju kriterijume šta mi mučenici da tražimo….leba bez motike

  5. Ne znam, nisam odavde pa samo da pitam da li se radi o novinama ili marketinskoj firmi koja svoje stranice ustupa klijentima da tu lepe svakakve reklame, pamflete, skaradne poruke i sl ? Pise u naslovu ‘list’ a sve posle ukazuje da tu novinara ni nema, nego neki bezveznjaci iz „relevantnih oblasti“. Ima tu i drugih zbunjujucih kontradikcija tipa pozicija menadjera koji sistematizuje radna mesta…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.