Ljajić: „Fajnal for“ promocija Srbije kao turističke destinacije

Ostavite komentar


  1. Pitam se sta srbija moze ponuditi jednom turisti, a da to nemaju i druge zemlje i to jos bolje. Srbija ima skromne srednjevekovne crkve, zapadne zemlje imaju – velelepne. Srbija ima reke, ali njih imaju i druge zemlje koje pored reka imaju i more. Srbija ima planine, ali svi imaju planine. Jedino sto srbija ima, a druge zemlje nemaju, je niska cena za losu hranu i zubarske usluge.

    1. Ima Cele Kulu jedini ocuvani takav spomenik u svetu i Ministra turizma koji je lekar po struci. Ima turisticke radnike po Turistickim organizacijama koji ne znaju ni jedan strani jezik, ne znaju ni istoriju grada u kom su se rodili, a imali bi sta da ponudimo turistima sigurno, a da to nisu zubari i hrana.

      1. To nisu turisticke vec teroristicke organizacije.Iskljucivo zive od reketiranja svojih gradjana.

    2. Srbija ima i odlicne sanatorijume, bas za ovakve kao ti, licno i nacionalno teze opterecene. te ti preporucujem da ih posetis i iskoristis ponudu.

  2. opet bajke o beogradskom turizmu – ‘300 evra dnevno troši litvanski navijač u Beogradu’ reče juče Vesić. Jeste, e, troši 1000 dnevno. Troši 60 evra dnevno, 30 za sobu koju deli sa drugim navijačem, 30 za piće i hranu maksimalno.

  3. Finalne fore suzene drzavne teritorije…!!Jos malo pa ce i Bondstil,biti Spa-Resort Centar,za probirljive potrebe,privremeno nastanjenih lica…

  4. Београд и Србија немају капацитете за више туриста од садашњег броја. Погледајте улице и путеве, градски и међуградски саобраћај, нема места за још људи и возила (туристичких аутобуса). Нема хигијене, нема добрих навика, нема путоказа и саобраћајних знакова, нема културе и цивилизацисјког нивоа за велики број туриста који су на тај ниво навикли.
    Не заносите се. Погледајте на шта личи Калемегдан!

  5. Na tvom mestu ne bih se hvalisao turistickom ponudom drugih zemalja posto ti sigurn nicim nisi tome doprineo. Brini ti o tome sta ti „nudis“ u tim tvojim „komentarima“, samo, na tvoju zalost osim tragikomicne pateticnosi, izlizanih fazona koje si ispucao ko zna koliko puta , hronicne neduhovitosti i evidentne patologije, ama bas nista sto bi bilo vredno paznje.

  6. Nema te vesti koja nije dovoljno dobra da sovinisti iz komsiluka kao i autosovinisti ispucaju svoj standardni repertoar kompleksaskog pljuckanja po Srbiji i Srbima. Ovi sovinisti iz komsilka me uopste ne zanimaju, oni su problem njihovih drzava i njihovih nacija i njihovih porodica koji moraju da ih trpe, nego pitam ove iz Srbije koji sa takvim zarom pljuju po Srbiji: a sta ste VI uradili da Srbija bude lepsa, uredjenija? Da li makar perete zube svaki dan i da li makar iz svakog desetog pokusaja pogodite kantu za smece? Da li ste ikada ulozili toliko energije da nesto uredite u Srbiji kao na pljuvanje?Srbija je ovakva kakva je i zbog vas.

  7. Proslavio se izjavom:“Ne farbam kosu!“

  8. Jedan dio evropske sirotinje, oni kojima nije bitan kvalitet, doci će možda privucen niskim cenama, pa će popraviti zube, jesti lošu hranu i ubijati se od dosade.

  9. @La Stinche
    Ocigledno da Srbija osim materijalne sirotinje iprivlaci i one koji su duhovno osiromaseni i hendikepirani za sta si ti odlican primer. Samo, ona materijalna sirotinja ipak ostavi koji evro u Srbiji u zamenu za losu hranu i vadjenje zuba dok ti sasvim besplatno lecis ozbiljno nagomilane frustracije i komplekse po srpskim sajtovima i besplatno dobijas prostor za svoj poremeceni hobi. Trebalo bi da se uvede neka taksa i na ovakve kao ti, neka ekoloska taksa ili higijenska ili taksa za deratizaciju.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.