Ljajić: Šteta od prištinskih taksi 461 milion evra do sada

Ostavite komentar


  1. Još jedna u nizu potpuno proizvoljnih ocena, saopštenih „po naređenju“. Roba na milion načina redovno stiže na Kosovo, a stvarna šteta je nastala zbog toga što te takse ionako niko i ne plaća.

  2. „Šteta“ što su kineske vlasti bile strožije, pa su zabranile grupna putovanja u inostranstvo, jer ova naša bi za „šaku dolara“ prodala sve nas na gomilu, osim sebe i svojih koje bi ogradili zidom izolacije.
    Ovom izjavom ilustruje beskrajnu bezskrupuloznost prema sopstvenim građanima.

  3. Možda je šteta od navedenih taksi 400-500 mil. evra, ali to nije problem, nađite druga tržišta i sve će biti u redu. Šteta koju, konstantno, prouzrokuju Ljajić i ostali ministri u vladi fikus mandatara Brnabićke a pod patronatom gospodara Vučića (bez njega ne mogu ni da pr’nu) je nesaglediva, kako u novcu tako i u uništavanju svega što postoji, od privrede do funkcionisanja države. Prosto je bezpredmetno kritikovati ovakvu vlast, jer niti šta čuju niti vide zaslepljeni mogućnošću da opljačkaju još ponešto što još postoji. Posledice ih, naravno, ne interesuju. Ljiga sa dna kace ne zna za bolje ponašanje …

  4. kakva sramotna izjava koja sve govori o mentalnom sklopu ljudi na vlasti u Srbiji…
    Pa zar nakon gubitka svetog kosova sada je najveci problem sto ne moze da se zivpzi tamo po povoljnim cenama?
    I zar nije st 500 miliardi evra zbog toga kako Ljajic i njegove mecene vode Srbiju od 1987 do sada.
    O steti koju trpi narod na kosovu (bez obzira na naciju) da ne govorimo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.