Juče jeli parizer, danas dovode Luj Viton: Kome je namenjena prodavnica luksuznog modnog brenda čiji dolazak je najavio Vučić?

Ostavite komentar


  1. Čime se vi ljudi bavite? Gledate u ostarelog ulicara koji vrda na sve raspolozive nacine,krade vreme i novac,umesto da pozurite sa pravnom drzavom i uhapsite tog dilbera i mafiju, pa da zavrsimo sa radikalima i SPSom koji jasu ovaj narod.

  2. On se odavno ponasa kao Luj XIV. Vec dugo koristi uzrecicu „Drzava to sam ja“ a tako se i ponasa. Sada je krenula druga uzrecica iz tog vremena „Ako narod nema hleba neka jede kolace“. E, to dokazuje prica o torbicama od 3000 evra pa navise.

  3. Imam predlog: Organizovati ekskurzije penzionera sa posetom Beograda na vodi, šoping centra sa posetom preodavnice Luj Viton

  4. Lukzus ima neka svoja pravila to je tacno, da ce dolazak LV da donese Srbiji nesto je najobicnija glupost !!! Sagovornici brkaju neke termine i gradove. Gospodja prica o ZARI sto je nesto sasvim drugo od LV. Oni svi posluju po nekim ekonomskim principipa. Svi znaju jako dobro kakvo je trziste Srbija i koje su stvarne mogucnosti tog trzista. LV ce ostati ovde dok im to bude isplativo odnosno dok neko bude plačao troškove. Mi kao drzava i narod od toga necemo imati nikakve koristi, vec samo stete. Kada ko stane oni če otići. Turisti neće sigurno dolaziti više u Beograd zbog neke prodavnice LV. Sagovornici očigledno nemaju kontakt sa komercijalnom stranom celog tog eventualnog projekta. To što pričaju čak na momente deluje smešno. Te stvari funkcionišu mnogo drugačije ! Narod voli da sanja pa onda mu daj mogučnost da sanja ! Sve u svemu .

  5. Kakve veze ima L.Viton i onaj parizer ili priča da turisti neće dolaziti u Srbiju zbog L.Vitona ?
    Dolaziće zbog svega što nudimo u turizmu. Ima mnogo toga da se vidi i doživi u Srbiji. Ne vidim šta smeta da se jedan čuveni brend pojavi u Srbiji

  6. Kako vas Vučić voza. Malo parizer i palačinke, malo Luj Viton. I treba kada za bolje niste.

  7. Ima,vrte se pare ovde,ima i zimovanje,letovanje ali ne ovuda,nego Azija, Afrika itd. Pare su i oko vlasti ali i oko opozicije,a parizer predstava je za javnost,samo da ne obećavaju 1000e kao onda Mladja za vreme DOSa da se ovaj narod ne poludi skroz po glavi.

  8. kako kome? pa za Suzi, njegov estradni ološ koji ne plaća poreze, polaznicima akademije SNSa…Sigurno nije za 99% Srpskog naroda.

  9. Na žalost, istraga ubistva male Danke, je pokazala i pravo lice Srbije. Trošne i napuštene kuće, zarasla dvorišta, opšte siromaštvo, glad…

  10. Odgovor na pitanje iz naslova članka: Za urođenike đinđuve za poglavice upravljanje svim raspoloživim resusrsima rezervata.

  11. „Luj Viton“ će nositi oni kojima je Luj XIV sa Aliekspresa dozvolio da se okoriste u njegovom antisistemu vrednosti. U tom istom antisistemu će predsednici sindikata umesto da organizuju generalne štrajkove nemo posmatrati „Luj Viton“ šetače.

  12. Haha…ovde postaje sve ludje i zabavnije sa kojom da se prekrstim?! Hoćemo li uzimati kredite za tu linku?! Mislim da će Ljubavnice- da se ne izražavam drugačije najviše da ih nose!

  13. Tačno, juče u vreme vlasti DOS/DS-a jeli smo parizer, a sada možemo da priuštimo i Luj Viton.

  14. Beigrad na vodi. I na hlebu doduše za 99% Beograđana. Beograd- Dubai za siromašne. I nuklearni odpad Francuske đuture sa ćutanjem o Oskaru. Naravno privremeno.

  15. Najskuplji automobili na sajmu prodati istog momenta toko cete imati mogucnos da kupujete najskuplje prendove.Sve ste pokrali sto se moglo pokrasti nijedna fabrika nije ostala nijedan autoput niste izgradili,gdesu vam pare? KUPUJTE…..

  16. Alal vera @Terazije,krat
    ko,jasno,pametno.Sam
    to da se „učini“.Ali ko to
    da uradi u zemlji,gde je
    sve POTKUPLJENO?

  17. pustite budalu !!! ne možemo mu ništa, polusvet je uz njega, i život bi dali !!!

  18. Luj Viton je još jedna potpuno nepotrebna stvar građanima Srbije.
    Tu spadaju Starbucks, sporedni Ekspo 2027 , Džejmi OLiver restoran … itd.
    A Borča nema kanalizaciju, levo i desno od autoputeva zemljani putevi ili ih uopšte nema, domaća privreda uništena … nema živaca da nabrajam sve Vučićeve promašaje.

  19. Žalosno je narodu danas poturati Luj Viton.
    Pogledajte spisak i biografije naših biznismena.
    To nema veze ni sa Makronom, ni sa Putinom, ni
    sa Kosovom.

  20. Inače se retko smejem, ali zbog ove izjave ne mogu da prestanem. Nešto smešnije i nelogičnije nisam pročitao dugo.

  21. Nije nikom problem da luksuzna firma otvori svoju prodavnicu u Bg, ako joj se isplati, ali sta Predsednik ima s tim? Jos su smesniji ovi ekonomisti analiticari koji ozbiljno analiziraju da li ce Sr procvetati od toga ili nece. Ovo je matrix koji zivimo, totalna ludara.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.