Magazin The Banker proglasio Tabaković za najboljeg svetskog i evropskog guvernera

Ostavite komentar


  1. Licno fasciniran sam nasom guvernerkom.Pre stupanja na ovu duznost imala je 49, a sada 179 kilograma.To je teret koji nije lako nositi…

  2. Ne bi cudilo da je I to kupljeno priznanje……Najvise je ucinila cuvajuci profit banaka…into onih koje su ponudile najbolje ugovore da ih drzavo finansira u smislu lex specijalisa…Ona je cini se ekonomiju znala I sa dve godine kao I sad..vunderkind reklo bi se…Ona je prvo sebicna radikalka sa novom frizurom I nista vise..Vuk dlaku menja..ali cud nikad..Opasna je po buducnost…zapravo vec je pomogla rasprodaju sadasnjosti..to Joj je nalozeno…iz centara moci..I tu se sve zavrsava…

  3. Ako je ova vest tačna, zaslužila je da joj se poveća plata. I njenoj deci.

  4. To priznanje istog je ranga kao i Jorgovankin doktorat. Samo sto ju je kostalo znatno vise!

  5. To bato!!!! Neoliberalni magovi nagrađuju svoje satrape u kolonijama!!!!!

  6. Čestitam. Svaka čast. Rezultati su neoborivi i neumoljivi voleli je vi ili ne. Svakako je najbolji posleratni guverner a kada bude obezbedila jos koju desetinu tona bice i po tom parametru najbolji guverner u nasoj istoriji.
    Ova nagrada se NE KUPUJE nego se dobija glasanjem merodavnih ljudi, stručnjaka svetakog glasa i guvernera narodnih banaka drzava sveta.
    Niska inflacija ,stabilan kurs, male fluktuacije kursa, uredjenje bankarskog sektora, zlatne rezerve, instant placanje i mnogo toga ju je i ucinilo najboljim guvernerom u svetu.
    A oni koji bi da pljuju i negoduju nemaju ni jedan argument protiv, nego samo frustraciju i zal za vremenima inflacije i pljavkanjem gradjana koje su potezima NBS cinili njeni prethodnici Dinkic, Udovički Jelasic, Soskic… Zaboravili ste 2012 i Šoškicevu placku sa 100 na 119 dinara za evro do Jorgovankinoh dolaska 07.08.2012.
    Čestitam i svaka čast, jedna od retkih institucija koja funkcooniše odlično i za svaku pohvalu.

    1. Da niste pogrešili časopis, nije ovo Kurir, mi ovde mislimo i svojom glavom.

  7. Dajte nam link ka sajtu i gde se tačno nalzi ta vest. Ne verujem da je tačna.

  8. Ljudi, bez brige samo. To je jedna cudna nagrada, nije kako kaze jedan sendvicar par komenara pre mene. I najgori SLO ministar finansija ikad, Andrej Bajuk, je dobio istu pre jedno 15 godina.

  9. Još jedan „stručnjak“ čija je jedina greška plagirana doktorska disertacija uz svesrdnu podršku mentora M.Dž.

  10. Ja se pitam šta se iza brda valja? Proglasiti nekog najboljim Guvernerom na svetu a ne zna ni vrednost vlastite valute. je stvarno zapanjujuće…Naša guvernerka je prošle godine izjavilla da je naša valuta na 2. mestu u svetu..a na listi je bio Kuvajtski dinar. Za našu Guvernerku to je isto, dinar je dinar! Teško nama ako tako trguje sa Evropskim bankama! Ja bih odma poslala kontrolu jer mi je sve ovo sumnjivo!

  11. mirjana milutinović, u sve se razumeš , kao Marica Tepić, blago tvojim roditeljima , imaju pametnu ćerku

  12. još da ste nam stavili na osnovu kojih parametara se određuje pobednik ne bismo u čudu čitali ovu vest.

  13. Toni Bler, takozvani savetnik predsednika Srbije, dobro obavlja posao (za interese Zapada). Cilj mu je, očigledno, da London i dalje nastavi da pruža podršku korumpiranom režimu u Srbiji.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.