Mali: Ima dovoljno novca za povećanje penzija i plata, kao i za pomoć od 20.000 dinara

Koji izbori će biti organizovani ove godine, upitao je ministar

Ostavite komentar


  1. samo tako napred ali dajte da povecanje penzija ne bude jednako u proncentu vec da povecanje bude recimo svima 3000 din.

  2. Šta se čeka, povećavaj plate i penzije odmah, a obećanih 20 000 penzionerima investirajte u nešto profitabilno, pa da se plate i penzije još povećaju. Izjadnačite plate između malih mesta i Beograda.

  3. Znao sam da će da idu na prevaru.
    Prvo su rekli da ce penzije biti povećane do kraja ove godine,sada se licitira da će to biti tek u januaru koje ćemo primiti u februaru.
    Narode opametite se sve je ista šema kao 2019 kada su od februara obećavali povećanje penzija a ono je bilo tek posle 12 meseci.

  4. pa ministre koliko cete povecati plate nadamo se da cemo sa povecanjem dostici plate iz 2014.g. toliko o vasim povecanjima i brigom za narod

  5. ako ima para odmah isplatiti i odmah povecati plate i penzije ne u najavi 2024.g. 900evra prosecna plata pa ko prezivi

  6. Da,pa opet za isti procenat povecajte i onima koji primaju 32 000 i onima sa 1.320 000???Dokle bre vise??Umesto da za veci procenat podignete ove ljude sa primanjima do,recimo 40 000.

  7. stalno price o povecanju plata i penzija.a gde su povecanja cena.neznam narod lud ili ucutkan

  8. pa kakvo povecanje litra ulja jestivog 170 dinara a sve ostalo poskupelo pa sta povecavaju kakve lazi ha ha ha

  9. A nezaposleni i socijalci neka umru..najgora zemlja po pitanju socijale.u normalnim zemljama je stalna i preko 500eura a kod nas 75eura i na 9 meseci se prima a tri meseca nema.valjda da umru oni za to vreme sto su je primali.bitno,,mladost,,srbije da dobiva malo po malo godisnje skoro 20000din.a nezaposlenims i socijali onih 60eura i nista i nikad vise.mislim ds vlast zeli da ta kategorija ljudi ne postoji.samo neka se penzionerima daje.sramota.najgori socijalni sistem u evropi.mislim da i u africi jr mnogo bolje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.