Mali: Komercijalna banka prodata po najboljoj mogućoj ceni

Ostavite komentar


  1. Bravo Mali! Preveslali ste sve redom….jeste li im rekli za kosture u ormarima ili ste uz pomoć Jorgovanka stvar dobro prikrili? Šta je sa kreditima Farmakomu u Komercijalnoj? To beše deo sindikata sa svetskom bankom? Kako ste to potpisali? Jeste li opisali? Šta ste im prodali? Ja mislim m…za bubrege. Zato, bravo, opet. Ali, kad dođe vreme, moraćemo da vidimo ko je šta dobio od ove transakcije, pa i ti lično. Samo polako.

    1. Vi ste najgora vlast . Ni ovi pre vas nisu bili bolji ali vi ste najgori . Bor ,aerodrom ,pkb ,banke sve je to delo vas . Ostalo je još Kosovo

  2. Ja zaista verujem da više novaca nisi za sebe mogao da uzmeš pa potpuno razumem tvoje zadovoljstvo. Još kad bi ovo bio tvoj poslednji lopovluk….

    1. Moraš li za svako sra. e koje napraviš da nam pričaš kako je to najbolje moguće rešenje?

  3. I za usklađivanj penzija rekao si da je švajcarski model „najbolji“. Onda te je kalif demantovao.

  4. Zamena teza naravno za naivni narod. Niste izlazili na izbore sa programom rasprodaje svega strancima a sada to radite. Da li je narodu jasno da od njega prave kolonijalne robove je dobro pitanje.

  5. Hitna prodaja poslednje porodične srebrenine pred poslednje izbore na kojima će naivni, obesvešćeni zombirani i izgladneli narod glasati za svoje dželate govori da je voda došla do grla i da sledi sunovrat države i finansija.Cinizam je neviđeni tvrdnja ovog plagijatora da je banka prodata po „najvećoj mogućoj ceni“! Zašto je banka uopšte prodata? Pa naravno jer se bliže izbori, a za to je potreban hitan novac, koga u praznoj kasi nema. Kada se zombirani narod osvesti šta nam je uradila ova organizovana kriminalna grupa, biće kasno za sve.

  6. Matematika
    Ne mogu da verujem da se zaboravlja da je prethodna vlast dokapitalizovala Komercijalnu sa 120 miliona evra jer prethodno je bilo dovoljno samo 10 a onda Dinkic je to odbio pa dao posle 120 miliona.
    Aman ljudi i eksperti, sabertite tih 120 miliona sa ovih260, 8 miliona kojima je isplacen EBRD i ostali i onda racunajte kamatu na te pare od 3.7% jer to je visina kamate s kojom se ovaj konsiljere Sarica hvalio kao niskim kamatnim zaduzenjem pa nema ni govora da je drzava zaradila.
    Samo bih voleo da ekspert mafije konsiljere Sarica nama objasni po kom osnovu kupac ima pravo na dividendu iz prethodnih godina, pa ako to racunamo onda ispada DA SMO PLATILI STRANCIMA DA UZMU BANKU.
    Ocigledno je da su vece igre u pitanju koje nisu za javnost, a zasto je prodata mozda bi Grenel mogao da nam kaze.
    Posao je cisti gubitak za drzavu.
    Samo nije moguce napraviti TV duel s njim naravno.

  7. Ja kao radnik ove banke, bar u necemu da se slozim sa ovim ekspertom.. Jedno je sigurno da je ostala drzavna sa ovolikim viskom radnika, i ovakom konkurencijom, ubrzo bi propala…

  8. Ja verujem Branku Dragašu, aon kaže da je prodata za samo 10 % vrednosti. Ima na JUTJUBU.

  9. Posao je odlican. Jos 24 stana na slovenackom primoriju. Ono nije veliko, ali je zato velika kvadratura.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.