Mali o frilenserima: Sve više ih se javlja za reprogram, poreze ne otpisujemo

Ostavite komentar


    1. Možda se prijavilo nekoliko frilensera. Ali to je kap u moru.
      Dakle, laž Miloševićevog tipa – formalno nisam te slagao, a suštinski mmogo sam te slagao.

  1. Ministar je mogao da posavetuje ljude kako da otvore Off Shore i elegantno reše problem poreza, na tome je napravio karijeru, a znanje je stekao na državnom (narodnom) fakultetu – taman da se oduži.

    1. Ovo bi bio stvarno dobar savet jer ja namam pojma sad kako da zivim radim i skinem pare u srbiji a da me neko ne klepi po usima ili preti zatvorom. Jednostavno ne znam gde cu a pare mi trebaju a pola da dam u vazduh ne mogu. Ono kad se osecas kao kriminalac a nista lose nisi uradio i kad te sad neko pita sta radis a ne smes da izustis tu strasnu rec „frilenser“.

  2. Hoce da oporezuje nekog ko zaradi 200 eur-a mesecno… Pa, kaze: E, necu ti uzeti pola od toga nego samo trecinu. Gori su od zelenasa. Radije bi isao u zatvor.

  3. Ministar se ne razume u tematiku jer ko meni garantuje da cu imati klijenata 10 g. To nije stabilan i siguran posao, vise je kao lov, nekad ima nekad nema

  4. Mukica pa on misli da neće odgovarati za sva svoja dela, polako ministre i vi uskoro na sud idete samo polako bez nervoze.

    1. ,,Uređena i fleksibilna država“ u kojoj je ministar finansija plagirao sopstveni doktorat? U kojoj on i premijerka teraju ljude da se isele? Ovakvim izjavama čovek jasno pokazuje kakav je muljator i neznalica. Državu nam vode neobrazovani ljudi koji svakoga dana iznose neke ideje koje nikom normalnom ne bi pale na pamet. Počevši od palmi na Kališu, do uvođenja vojnog roka. Oni su najgora vrsta – potpune neznalice sa sampouzdanjem kao kuća…

  5. Ovo sto rade sa ovom decom je navuklo gnev preko 200,000 gradjanja u Srbiji. Alo, kakvi doprinosi kad oni nemaju pravo na penziju i zdravstveno, kako to mozete da im naplacujete.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.