Mali: Pola miliona prijavljenih vakcinisanih građana danas dobija po 3.000 dinara 1Foto: BETAPHOTO/ MILOŠ MIŠKOV

Pola miliona prijavljenih vakcinisanih građana danas će dobiti po 3.000 dinara, a do kraja nedelje biće isplaćeni svi koji su se prijavili.

Podrška od po 3.000 dinara u sredu je isplaćena na račune nešto više od milion vakcinisanih penzionera.

Kako je objavio ministar finansija Siniša Mali, ukupno se za tu meru podrške prijavilo 1.395.000 građana, a ukoliko se na to dodaju i svi penzioneri koji nisu imali obavezu da se prijavljuju, to je ukupno 2.401.000 građana.

Pravo na 3.000 dinara imalo je 2,5 miliona građana koji su se vakcinisali do 31. maja, te su se gotovo svi koji su se vakcinisali i prijavili za ovaj vid podrške, naveo je Mali na instagramu.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “Mali: Pola miliona prijavljenih vakcinisanih građana danas dobija po 3.000 dinara”

  1. Jutros smo supruga i ja otisli u postu, ali na SALTERU kazu nije uplaceno , uzalud cekali sat vremena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Pitam ministra Malog i ostale članove vlade kao i predsednika dali je normalno da zena radi do 63 god. ? Predlažem da se sakupe potpisi i da se pošalju vladi Srbije sa zahtjevom da žene najkasnije sa 60 god. Idu u zasluženu penziju Jer zena je majka domaćica baka Zato ljudi menjajte zakon i neka se izglasa da zena sa 60 god ide u penziju !!!!!!!!

  3. Ja sam penzioner koji zivi kod creke u SAD.imam Zelenograd kart on i kako pomoc sam dobila 3800 dolara. To si dobili I svi njihovi penzioneri. E, jadni li smo mi come sehvali Sinisa Mali.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.