Mali: Radna grupa za nacionalni stadion

Ostavite komentar


  1. Kome treba nacionalni stadion? Srpskoj naciji sigurno NE! Pare da se usmere u rekonstrukcije bolnica.

    1. DOBAR KOMENTAR I JA SE PITAM CEMU NAC STADION, KAD NAM SVI DOBRI FUDBALERI ODOSE NAPOLJE.
      A MOLIM NOVINARE DANASA DA SE RASPITAJU DA LI JE POCELA OBNOVA INFEKTIVNE KLINIKE U BGD, JER JE PROSLE GODINE DIREKTOR USTANOVE MOLIO VLAST DA NE BUDE MACEHA PREMA TOJ LINICI DA JE U UZASNOM STANJU, SA NEDOVOLJNO VESTACKIH PLUCA A NEOPHODNI SU ZA EPIDEMIJE GRIPA I VIRUSA ZAP. NILA, A O ORONULOSTI ZGRADE I SANITARIJA DA NE PRICAMO.

  2. Potpuna nebuloza novopecenog i nepotkovanog ministra. Kad god nesto u Vladi ne znaju oni formiraju kao radne grupe koje se nikad ili po nekad neobavezno sastaju i gube vreme. Jos jedan dokaz da Ministzarstvo nema strucne ljude a na starnu sto nam takav stadion uopste ne treba. Pravilno napisa g.Pekic – Rekonstruisite bolnice kad vec vrtite palceve neznalice!

  3. Dokle više gluposti o nacionalnom stadionu. Prvo, bespotreban je. Ustvari, prvo je da je to priča za zamajavanje naivnih. Nikakav crni stadion neće biti sagrađen, ali će možda članovi „radne grupe“ namaći neku lovu za učešće u tom velikom projektu!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.