„Mali Šengen“ ni nalik na original

Ostavite komentar


  1. Naše hvata titov sindrom. Da negde budu glavni. Tako će početi da dele srpske resurse i razvijaju naše neprijatelje…

    1. Lideri u bilo kom regionu. Kad bi mogli da se premeste geografski u Afriku da tamo gazduju, i tamo bi ih iskoristili i prešišali za koju godinu.

  2. Neverovatna glupost Srbije da sa SM pa još sa Albancima koji nas decenijama tucaju u glavu pravimo tkz mali šengen!

      1. Ili obratno tkz „veliku Srbiju“. Na gornjoj slici samo nedostaje jos glavni sherif Banja/luckog entiteta Doduk, pa da svi lideri “ malog Sengena“ budu na okupu.

  3. Valja li Danasovim novinarima i botovima išta? Škodi li čemu taj sporazum? I EU je imala razvojni put, nije sve odjednom bilo ovako, ali teško to dopire do vaših pametnih glavica. Lepo je što administratori bar sve čitaju.

    1. Pisonja@ Vase ime je u skladu sa vasim komentarima kao i politickom situacijom u Srbiji i njenim glavnim liderom A.Vucicem, kreatorom „malog Sengena“ na zapadu Balkanu. Ovakvim glupostima su ponajmanje krivi, novine „Danas“ sa svojim izvrsnim novinarima.

  4. Ne mogu da shvatim da bilo koje ozbiljne novine daju publicitet, nečemu što bi se samo moglo opisati kao cirkus od strane političkih klovnova, koji ne mogu da obezbede sebi uloge na glavnoj političkoj sceni, nego čeprkaju po ‘istrošenom’ bunjištu.

  5. Tkz „mali Sengen“ sa umivenim SNS radikalom AV na celu, ima sanse koliko i povezivanje Belorusije sa zemljama EU.

  6. A da bi usao na kosovo,mora da pise molbu nedelju dana ranije…
    Posle cemo se pitati otkuda nam toliko kuca stanova itd u vlasnistvu albanaca u sred Nisa.

  7. o ovome HITNO mora da bude odrzan Referendum > Ove odluke jednog coveka ozbiljno ugrozavaju Nacionalnu Bezbednost Republike Srbije

    > Narod Srbije ce platiti veliku cenu ako referendum bude laziran kao Refernedum o Ustavu ,,Kostunica ,, kada mi je licno profesor J Miroslav potvrdio ,, ubacivali smo glasove u ime svih sto nisu glasali u selu Majur ,dali su nam 3 piva ,, # Ali ako Narod nema kontrolu nad vitalnim Interesima posledice ce biti katastrofalne . Ovde se formira ,,Mini Sengen sa Albanijom , to znaci da ce migracija 100 000 ljudi biti potpuno legalna , te osobe nece moci da budu nikako iseljene kada kupe kuce u Bujanovcu i okolini # Ali ako Narod tako hoce neka sam snosi posledice , nemogu kao 1 pojedinac da se borim , zato trazim podrsku Naroda

  8. Ovo se radi zbog Kineskog puta svile. M

    Čudno da vlast ne prica o pravom razlogu i još čudnije da narod ne povezuje sam…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.