Mali: Siva ekonomija štetna i za državu i za građane

Ostavite komentar


  1. Nek se spreme pijačari za viskalne kase,kako je budzet prazan,dužni ko Grčka sledi povećanje pdv prodaja nečeg krupnog ili nameti sirotinji raji. Spoljnotrgovinski deficit odleteo u nebo

  2. Ne valja siva ekonomija?! Šta će sledeće da izjave članovi SNS-a. Da ne valjaju krađa i korupcija?

  3. Kojoj boji ekonomije pripadaju proizvodnja i promet kanabisa u Jovanjici ? Kojoj ekonomiji pripada prodaja oruzja iz Krusika privatnim licima po povlascenim cenama zbog cega su napravljeni ogromni gubici za fabriku i drzavu ? Kojoj ekonomiji pripada kupovina i preprodaja respiratora i medicinske opreme koju je vrsio Vucic Aleksandar a cije ste racune obecali javnosti na uvid pre sest meseci i po obicaju slagali ? Izvolite gospodine Mali, razalovani doktore nauka .

  4. Ma vi ste siva ekonomija,treba vladu Srbije tužiti sudu u Strazburu za kršenje elementarnih ljudskih prava.Bando jedna iskompleksirana ,nikada se nećete oparati kamena ispod koga ste ispuzali…

  5. Za građane ove države je, zapravo, najštetnija sama država. Truje nas zagađenim vazduhom iz termoelektrana, pljačka preskupim javnim nabavkama i pljačka porezima i parafiskalnim nametima.

  6. Ministre -u pravu ste. Siva ekonomija je zaista štetna za državu i narod. Ali -postavite pitanje sebi i svima vama iz vlade, pogotovo onima sa apartmanima u Bugarskoj, stančugama i vilama po Beogradu, onoj plavojki koja je spucala grdne pare na preskupe autoputeve a ne zna se zašto, bratiji Vučić ko je i zašto i po kojoj bagatelnoj ceni maznuo Savsku obalu za BG na vodi, bratiji Brnabić i drugima iz vlade, za koliko ste vi koji vodite ovu državu ŠTETNIJI od sive ekonomije? Milijarde pokrađenih i proćerdanih evra su u pitanju! Ne bi nas EU stalno opominjala da se najzad nešto uradi protiv korupcije prvo vas iz vlade, jer, kako ono beše -riba smrdi od glave. Zato se korupcija kao pandemija, proširila u čitavom društvu. I još jedan savet- direktno vama. Srbi ne kažu uzalud da je neko pametniji kada ćuti. To važi i za vas, ministre! Ne talasajte dok niste prvo počistili đubre pred svojim vratima.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.