Mali: Srbija je šampion u ekonomskim reformama

Ostavite komentar


  1. Mali nemoj da si baš toliko skroman, šta šampion, Srbija je pobednik sveta

  2. Mislim da bi ubuduce bilo probitacnije da Gospodina ministra titulisete sa Dr.,e da bi ga mi,citaoci Danasa,lakse prepoznali i odvojili od drugih,obicnih Mali-h.

  3. Upozorio bih gsn Etingera da skloni sve svoje pisane dokumente u kancelariji kako se ne bi „doktor“ resavske prepisivacke skole usudio da ih kopira i u jednom trenutku predstavi kao svoje.

    1. Koja titula? Od koga je dobila? O kom ‘trudu’ (velikom) je reč?

  4. Pa kad je moguće da si ti doktor nauka, onda je moguće i da je Srbija šampion!

  5. Ministar “doktor” Siniša Mali izneo je da je Srbija “šampion u ekonomskim reformama”, sa stopom rasta 4,3 odsto, koja je najveća u poslednjih deset godina. Kako je prosek neto plata u januaru i februaru 2019. godine 451 evro, porast bi bio na 470 evra. Mađarska u istom periodu ima prosek neto plata 706 evra i porast od 5% i onda porast biće na 741,3 evra. Gde je onda ministrov šampion, a da se ne upoređuju rezultati sa Nemačkom ili Švajcarskom i pored nižeg procentualnog porasta od “šampiona” rast je daleko veći. Ko ovde laže?

Ostavite komentar


Ekonomija

Veselinović: Radi se uz pritiske, institucije ćute, poslodavci još jače gaze zaposlene 8

Veselinović: Radi se uz pritiske, institucije ćute, poslodavci još jače gaze zaposlene

Predsednik Udruženih sindikata Srbije "Sloga" i narodni poslanik Stranke slobode i pravde (SSP) Željko Veselinović izjavio je danas da radnici rade za mnogo manji novac nego pre, uz konstantni mobing, pritiske i maltretiranje, dok institucije ostaju neme na takve stvari, a poslodavci, koji "obilato pljačkaju građane Srbije, kroz sumnjive subvencije" nastavljaju još jače da gaze radnike.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.