Mali: U decembru prosečna zarada preko 500 evra, budžet usvajamo do kraja meseca

Ostavite komentar


  1. Sta je sa spiskovima poreskih duznika? Ministar ih je u Skupstini obecao pre vise od mesec dana i to u roku od desetak dana. Da li novinari smeju da postave ovako jednostavno pianje, koje podseca na Ministrovo laganje? Ili se mozda plase da me ne pozli, pa da ino postanu krivci?

  2. Ja vama ništa ne verujem osim da će ovu prosečnu zaradu primati zaposleni u EPS, EMS itd.

  3. Kako da ne, uskoro bivši lažni doktore. Štampaj lovu da prkazuješ notorne laži. 500 evra je prosečna plata kada se uzmu proseci svih prihoda zaposlenih i u privatnom sektoru a ne na stranačkom budžetu. Koji ste vi radikali prevranti, ali uskoro će tome doći kraj, za sva vremena.

  4. Plate veštački veće u decembru ali zato jedan veštački doktor manje. Plagijator bez zvanja a novi nadimak će mu biti Siniša Plagijator a ministar. Bravooo

  5. Ovo su odlične vesti. Posle ovih povećanja plata i penzija, Srbi će masovno da navale da kupuju apartmane u Bugarskoj!!! Dr mali Siniša bi tu mogao narodu puno da pomogne, da organizuje kupovinu apartmana???!!!

  6. Ha, ha, ha! Ja sam penzionerka. Ako „zanemarim“ to sto su mi godinama uzimali od penzije, moja je penzija danas ISTA kao i pre SEST godina! U dinarima, naravno. Zasto nas gdin ministar govori o platama u eurima? Zato sto je euro 2013. god. vredeo 123 din. a danas 117 Eto neka gdja Tabakovic spusti vrednost eura na 100 din pa ce „bogatih“ biti jos mnogo vise. A o tome da samo jedan SNSovac zaradi koliko pedesetak gradjana Srbije ne vredi ni govoriti.

  7. Moja prisečna plara u 2018 je 36.000,sada je prosek 15.000 jer sam sa 61g postao tehnološki višak a uskoro i socijalni slučaj (uz učešće u rativima koja Srbija nije vodila).

  8. 22.novembar je prekosutra. Da ovaj čovek ima i zrno časti ne bi se pojavljivao u javnosti bar do tog datuma. A šta on mrtav hladan radi? Izlazi na tv i priča nam bajke o prosečnoj plati o 500 evra.

  9. Drugim rečima plate u Srbiji po ustaljenom postupku rastu 25eu godišnje. Isprati se malo inflacija i ajd. Ekstra. Po ovom režimu očekuje se plata od 1000eu za 30 godina. Svaka čast.

  10. Ha ha ha, pa zaposleni u EPS i ostalim firmama na našoj grbači već primaju daleko veće plate, inače kako bi prosek bio 500 evra kad ostatak Srbije radi za 300 evrića

  11. Podrska nezavisnim novinama …
    Treba izvestavati objektivno i realno. Profesionalnost je na prvi mestu

  12. Ma pusti to sad, prvo u petak da te okačimo na stub srama, pa ostavka, pa korupcija, a onda ćemo o lažnim platama…

  13. Ma pusti to sad, prvo za par dana da te okačimo na stub srama, pa ostavka, pa krivično gonjenje za korupciju, sukob interesa, Sava mala i idioti, i sve ostalo…pa ćemo onda o lažnim platama od 500+ EUR…

  14. ovde se ne radi o prosecnoj plati,treba obijasniti narodu koja je kupovna moc nasa i sta mozemo uraditi za 500 evra…sva sreca da se ne jedu…jos nismo na nivo iz 2014.g. a vi nam pricate o boljitku sramota

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.