Mali: U januaru će prosečna penzija biti 390 evra, ako se usvoji zakon – majkama dece do 16 godina 10.000 dinara u septembru

Ostavite komentar


  1. Koliko ste se zadužili biće dobro ako ne budemo morali da primimo neku kinesku porodicu,tj svako domaćinstvo u Srbiji.Nikad se gore nije živelo,a to da su nikad veće plate to možeš da foliraš ovih 700k SNSovaca.

  2. Usvojite zakone i poštujte iste da ljudi mogu od svog rada,normalno da pokriju potrošačku korpu jedne četvoročlane porodice.Sve ostalo je zamagljivanje realnosti.

  3. Nema veze koliki je nominalni iznos, već šta možeš za nju da kupiš.A cene astronomske.Smatraju da su svi glupi a na žalost za sada većina jeste.

  4. Koliko može da se kupi hrane za tu nikad veću penziju,a koliko je moglo ranije

  5. Probajte Vi sto sve vidite u superlative da živite sa tom penzijom. Fabrike su zatvorene veoma malo pogona radi da ne nabrajam. Oni koji su sposobni otišli su ostali su samo poslušnici. Živeli u novoj budućnosti.

  6. U januaru???
    Ne lipši magare do zelene trave, kaže naša poslovica.

  7. O cemu prica ispada da primamo povisicu svaki dan , a stvarnost je da najmanje penzije imamo u Evropi . Neka prica i uporedjuje najmanje a najvece svi znamo ko ima a njima i rastu plate i penzije a sirotinja smo najveca u Evropi to treba svako da zna….

  8. Za. 6 meseci neće vredeti ništa kad se sve poskupljenje.pobogu dali imalo koristite mozak,. Pitanje deca od 16 godina su maloletnici šta su oni uradili za ovu državu?Ne razumem.

  9. Dosta vise sa tom decom .I mi koji sada imamo oko 50 godina i mi smo radjali decu ali za sebe a sada im samo dajete pare i opet im je malo !! E deco moja

  10. Вратите оно што сте отели, разбојници!

  11. Još ako nam vrate otete delove penzije , za 4 godine i još za četiri godine uopšte nam nisu povećali penzije ….pa ako neko veruje u ovo enormno povećanje svaka mu čast….

  12. Samo ti deli od nasih para i zaduzuj nas…bar da prime jadna deca bez roditelja ili socijalno ugrozeni,nego se prvi prijave ovi sto zaradjuju velike plate ..mladi,samo da im se da,a da nesto zarade nista…sede kod mame i tate do 30-te i ocekuju da ih neko izdrzava…bolje ovima od 16 + daj neki posao…

  13. A sta ce biti sa penzijama od 10 000 hilada,kako ce oni najstari da prezive ove divljanje cena,a cene otisle 200% ,dosta lazi i bajke,bruka za državu

  14. А штаје са самохраним очевима!сотоно

  15. Pogledaj i obidji radnike koji rade u pekarama u kojim uslovima radi i za koju platu
    poseti trstenik i uveri se

  16. ….sve to lepo zvuči kao statistika,život je malo drugačiji….šta je sa privatnim sektorom….pola miliona radnika prima minimalac koji je država zamrzla i steže kaiš…..

  17. Ovi iz vlasti a i iz opozicije ne zive u nasem svetu oni imaju puno para neradeci nista i imaju sve privilegije zato se oni bore za njih i njihove porodice ne za narod njih ne zanima narod

  18. Taj je sve objasnio onom genijalnom izjavom : „Da nismo uzeli kredit morali bismo da se zadužimo“ !

  19. А, шта је са ТП у Нишу који већ постоји,а пенз 55посто за 2год тј 25 месеци, цене никад веће, о чему бре прича овај предузетник,

  20. Ne razumem*samohrani*roditelj,ako si mogao da „napravis“dete moras ga izdrzavati milom ili silom.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.