Mali: Vlada ukida zabranu zapošljavanja u javnom sektoru

Poslanici Skupštine Srbije nastavili raspravu o pratećim budžetskim zakonima

Ostavite komentar


  1. Zabrana zapošljavanja u javnom sektoru nikada nije ni postojala. Sva zapošljavanja su išla preko SNSa.

  2. Da zaposle svoje članove koji su do sada bili na određeno vreme. Šta ćemo u budućnosti sa tolikim Megatrend ekspertima.

  3. To da se pokriju sto zabranjuju klinickim centrima i bolnicama zaposljavanje, pa sad eto kao oni su super.

  4. Zajme se pare da bi placali parazite u javnom sektoru.Sta ih briga sto ce unistiti privredu zemlje–jer je plata u javnom sektoru veca od privatnog.Tako im partija moze narasti i do 3 miliona clanova.Vise ih niko nece moci pobediti na izborima.Vanrednim ili redovnim sve jedno.Racunajte 3 miliona SNS-ovaca i njihove supruge to je 6 miliona sigurnih glasova…..!Gde ce im biti kraj?

  5. Pre neki dan sam otisao u policiju na Zvezdari da prijavim kradju od strane zaposlenog u mojoj firmi. Imam ime lopova i kupca i robu koja je ukradena. Kazubto nije posao za njih vec samo privatna tuzba. Tast mi je umro proletos jer nije niko od lekara hteo da ga primi. U skoli sve obaveze svaljuju na nas roditelje. Sanitarni inspektoribu kombinaciji sa carinim prevazisli su 90′ otimajuci nam novac kroz parafiskalne namete koje proizvoljno odredjuju. Sudije kao da su na LSD-u. Na Pornhub-u cete se bolje informisati nego na RTS-u. U skupstini svega osim ljudi….

  6. Cestitam! Pa vladajte jos 30 godina! Ovaj narod i nije za bolje! Vlast bez opozicije! Narod bez pameti i morala! Pink i informer. Pakao.

    1. Malo drugačija sistematizacija: vlast bez pameti i morala (šljam i posljednja ološ), narod bez mozga, @pink, @informer… glavne obrazovne institucije, Vera bez Božijeg straha, vojska i policija bez časti, Prosveta onlajn uništenje, zdravstvo bez medicinske etike pod šapom farmako-mafije, kultura-rijaliti programi, kriminalci-uzor mladima. Sasvim dovoljno za zlatno doba, analiza svega ostalog, odvela bi nas u dijamntsko doba.

  7. A Đilas ,iako politički mrtav, ne odustaje. Kao da namerno pomaže aV-u da ogadi „opoziciju“. Ako to uopšte i postoji.

  8. Oni sa članskom kartom SNS i do sada su se zapošljavali! Ovo se odnosi na one koji nemaju člansku kartu SNS i koji razmišljaju svojom glavom.

  9. A sad je i rad i socijalna zastita tvoj resor. Pa ti nisi nista bolji od Bajatovica ,koliko to funkcija ims?

  10. Cekam 10 godina posao za stalno .Nadam se da cu ga dobiti .Svaki 6 meseci strepim da li ce mi produziti ugovor .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.