Mali: Zakonima se unapređuje rad poreskih i carinskih službi

Poslanici Skupštine Srbije manje o poreskim i carinskim zakonima, a više o zaslugama predsednika i vlade

Ostavite komentar


  1. Meni samo nije jasno…sa zavrsenom srednjom…znaci nisam britka sablja sto se pameti tice…ali kako neko sa plagijatom ostaje gde je…kako….pa mene bi sramota bilo…mene i jeste sramota njega…nije to to…on je lopov…a opet,nikom nista….

    1. upravo zato sto si samo sa srednjom ne razumes ti to, i tako je najbolje… Sinisa Mali je najbolji student ekonomsog fakulteta, a „plagijat“ je prosto politika… ali najtuznije sto ne samo u Srbiji, ljudi su spremni da nekoga sa rezultatima 10 puta boljim nego prethodnici, tek tako zaneme zbog licnih simpatija i nesimpatija…

      1. „Najbolji student“ je plagijator koji ce kad tad odgovarati pred narodnim sudom. Mali i zakoni su oksimoron. Mozda vi botovi potrazite u recniku sta znace ove reci. To vas ne uce na casovima bot brigade.

      2. Siniša Mali je kriminalac. Kad je slagao za doktorat, sigurno je slagao i za fakultet. Upitna je i njegova srednja škola onda. Takvima treba poništavati dva prethodna nivoa škole, treba mu sve oduzeti i da bude osnovac. A ne i dalje bog i batina u službi onog, onog… Zla.

  2. Kako se to uređuje? Da li da više ne kradu pošiljke male vrednosti koje stižu iz inostranstva, da bi ih posle prodavali na poštanskim aukcijama kao „neisporučive pošiljke“ ?

  3. Dok prodaje poslednje porodične srebrenine (Komercijalna banka), ovaj ovejani korisnik tuđih vijuga nam stalno priča o nekom“unapređenju“! Pa, rođače, nismo mi baš toliko zatucani, da ne vidimo šta (nam) radiš.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.