Malinari još čekaju da hladnjačari odgovore koja je otkupna cena tog voća, tvrde da neće pristati na niže od 350 dinara po kilogramu

Ostavite komentar


  1. Zivim „napolju’.
    Maline kostaju 20-30 evra po kilogramu.
    Kupuju se na kutijice od 125-250 grama!
    Uzgred, inflacija je nadodala bar 30% na cene hrane.
    Znaci, hladnjacari su bezobrazni, pohlepni lazovi!

  2. 350 din nije nista.. dok platis berace, prihranu i zastitu , sa 350 dinara si na 0 , a gde je benzin, vreme..

  3. Hladnjača da nervoze malinu iz Bosne I Hercegovine (sto su počeli kad je veliki unuk BiH bio premijer Srbije) nesto malo iz CG, jer Srbija nevrsi preradu malie, dok neotkupe srbijansku malinu jer ko nije za sebe nije ni za druge. Dosta vise muljanja i manipulacije sa malinama mnogo ljudi u Srbiji živi od njih.

  4. Kad proizvodjaci iz godine u godinu ukinu proizvodnju maline videcemo sta ce hladnjacari otkupiti a i koja cena i kvalitet ce biti u nasoj zemlji maline za domace trziste.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.