Manja stopa nezaposlenih

Ostavite komentar


  1. Bojim se da uskoro nece biti dovoljno radnika iz Srbije,moracemo da ih uvozimo.Sto puta ponovljena laz postaje istina….ako si SNS bot.

  2. Nakon ovakvih laži nameće se jedno ozbiljno pitanje, naime, da li je za političare dovoljna kazna samo da izgube vlast?

  3. Gde se dedose ti nezaposleni? Manje ih 111 hiljada, a samo 19 hiljada zaposleno? Sto se kriju? Cega se boje?

  4. Ovim SNS "Baron Minhauzenima" u vlasti,bi trebalo zabraniti da daju izjave o svom radu !! Narasce im nosevi,pa ce i jadni Pinokio "pasti u drugi plan" !!!

  5. Siroti priglupi botovi misle da ce lupanjem minusa poboljsati katastrofalno stanje drzave. Otpadak se ne odstranjuje pod tepih nego u kantu za dubre. Ova vest je laz!

  6. Докад ове лажи. Ко то каже? Коме то треба? Па све се види, људи масовно траже посао. Шта и да се запосле? Да реде за 20.000?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.