Mehmeti: Za struju utrošenu na severu Kosova, gde od 1999. godine ne plaćaju račune, prošle godine iz bužeta plaćeno 63.2 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Srbija je izgradila sve te mreze i sisteme , ulozila u njih milijarde eura i dolara koje i danas placamo kroz kredite, pa sad moze i Kosovo da da Srbima besplatnu struju.

  2. Ako se uzme u obzir da Albanci nisu placali struju drzavi Srbiji, ni SRJ ni Jugoslaviji i to decenijama ali da uzmemo samo deceniju, od 1988 do 1999. godine i to da ih ima desetak puta vise nego Srba na severu, izadje da su duzni nekih 8 milijardi evra tako da…

  3. za oba komentara. Mi i dalje plaćamo silne rate kredita za Kosovo iz doba SFRJ a i ranije. Tako da još nismo egal, daleko od toga, tek kao informacija za Mehmetija.

  4. Toma-diploma
    Ko tebe to lagao da nisu Albanci placali nista ???,Albanci placali redovno sve mada morali su da placaju i za Srbe komsije,jer su odmah ih iskljucli struju i to na banderu.
    Kako nije ti sramota da lazes tako ?,(mada nije cudo za vas laz je petriotizam).

  5. Па плаћају Срби струју Србији него Албанци не плаћају Србији

  6. Lepo su nam ga upakovali titini komunisti i nikad za nista nisu odgovarali, danas oni i njihova pokolenja zive bezbrižno po beogradu , novom sadu..nišu. I uzivaju u blagodetima svoga rada odnosno izdaje srbije i srba..

  7. Svi gradjani nekadasnje drzave su radili i gradili tu drzavu,neko manje neko vise i uvek se uzimalo od onih koji su radili vise i delilo onima koji su radili manje to mi svi znamo samo se mnogi prave nevesti.Hvala na objavljenom komentaru.

  8. Zašto oni, koji primaju duple plate i primaju kosovski dodatak ne plaćaju struju? Prvi ću ja u slučaju referenduma da glasam za otcepljenje Kosova. Pa dokle više? Decenijama im mi plaćamo sve. Zašto?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.