Mere Vlade protiv korone: Penzionerima 4.000 dinara jednokratne pomoći

Ostavite komentar


    1. Da bi ova milostinja imala smisla gledajte da je podelite u petak 24. ili još bolje u subotu 25. April a jet se radi o vrlo zanoravnom I dementnom DELU stanovništva Srbije kako bi svojim GLASOM UZVRATI LI UKAZANU IM PAŽNJU OD STRANE PREFSEDNIKA

    2. najveća državna tajna su psihijatrijski kartoni ove osobe i njenog šefa . obrnutim redosledom .

    3. Sve ovo govori da je SNS zahvatila panika, vrse oni dnevno ispitivanje javnog mnjenja, toliko su izgubili poverenje gradjana, da povecava plate i daje penzionerima pomoc.

  1. Mora biti da se izbori priblizavaju. Treba podsetiti penzionere za koga treba glasati.

    1. Vaš omraženi Đilas je na svaka tri ili meseca dotirao penzionere sa 4000 dinara ali je tada 4000 vredelo kao danas 10000.

  2. Čale poklanjam ti tih 4.000 dinara za sina pošto nisam bio na babinama, kupi mu nešto.

  3. Oteli mi 2000 evra, sada daju milostinju od 30 evra, kakvi prevaranti, prosle godine nismo dobili povisicu, sve su uradili da pokradu penzionere sto vise. Fuj bre

  4. Penzionerima 4000! Džabe vam ulaganje u glasačko telo ako se corona umeša u glasanje..

  5. Kad je smanjivao penzije nije ovoliko cicijasio kao sada kada im, kao, daje. 4.000,00 RSD, sramota, oteo si mnogo vise.

  6. Znači; 4000 din i onoj protuvi, što odbija da se iseli iz predsedničke rezidencije, a koji sve nas, mesečno košta, najmanje 5000 evra, kao i onima sa minimalnim penzijama???

  7. A mi nezaposleni na birou treba da crknemo za nas nema ni 100 dinara.

    1. Koji vi nezaposleni? Predsednik i njegovi čauši kažu da nema nezaposlenih. Moraju da uvoze radnike.

  8. Ima li nekad novca za nezaposlene. Znam da su penzosi sigurno glasacko telo i za litar zejtina ali oni imaju primanja a nezaposleni nemaju ni za Bus plus koji im se naplacuje ni za zdravstvenu pa ni za litar zejtina. Ima ih manje kazete smanjila se nezaposlenost pa sto im ne pomognete ..manje novca iz budzeta bi njima trebalo nego penzionerima kojih ima preko milion. Nezaposleni preko 50 godina ne mogu da nadju posao jer ih niko nece ali da da oni su nezaposleni i ljuti na drzavu zbog toga pa vam nisu interesantni kao sigurni glasovi. Pa da sad sam se setio

    1. @Sundjer Bob : Ne uopštavaj , nisu svi penzioneri isti … ima i pametnih !

    2. Nezaposlenost nisu smanjili nego se skoro cela omladina radne snage otišla u zemljama EU pa ispadne da procenat nezaposlenosti pada.

    3. Pa u Srbiji skoro da nema nezaposlenih,a i ne zna se za koga glasate,zato i nema za vas ništa!

  9. Povećana likvidnost? Čija? Bolje recite kada ćete platiti enormne dugove dobavljačima u zdravstvenom sistemu? Mesecima ne plaćate dugove .mizerije.

  10. kada ste otimali svakog meseca 4 godine to vama beaše malo.Sada kada vraćate samo jednu ratu pokradenih para to je uspeh vlade 200 miliona evrova još 39 x po 200 000 000 evrova da se vrne.

  11. I to linearno….isto onome sa 100.000 i onome sa 18.000 !!!!Sram vas bilo!!!

    1. Sigurno da je svakom isti iznos. Svi smo isti pred zakonom o PIO fondu. Kada su nekima smanjivali penzije niste tražili da se i vama smanje. Stoga kuš.

  12. Ja hoću da vam poklonim tih popišanih 4 000 dinara,da kupite sveće,da ne tumarate u mraku koji ste navukli ovom narodu na oči,pa ste i vi obnevideli od silne pljačke i terora nad narodom.Neka ste prokleti,a gde su novci koji su oteti.

  13. Citala sam komentare na ovu temu u Blic-u. Mi nimo dva sveta, nismo cak ni sa dve planete, mi smo iz dve udaljene galaksije. Kako je doslo do ovoga i ko ce prevagnuti na toj vecitoj klackalici gde su ulog nasi zivoti i pre i posle Korone.

  14. Bogato!!! Al’ će da se ovajde penzioneri sa 10, 12, 14000 dinara? Ja, iskreno, neću ni da primetim. Milostinju ne primam.

  15. Vi uvodite mere koristite situaciju skupljate poene pred izbore.u ovom trenutku je potrebno svima ne samo penzionerima lesinarima i lekarima.sve zemlje uvode vanrednu situaciju zatvaraju sve.skole pre svega.a sta vi radite.nekome rat nekome brat.to vi radite.jeste svesni da donosite pogresne odluke.struka je zatajila.nemci glupi a vi pametni bugari.madari i albanci.

Ostavite komentar


Ekonomija

Među potpisanim sporazumima tokom posete Si Đinpinga, nema elektroenergetike: Beograd balansira između investitora sa Istoka i Zapada? 10

Među potpisanim sporazumima tokom posete Si Đinpinga, nema elektroenergetike: Beograd balansira između investitora sa Istoka i Zapada?

Među brojnim sporazumima Srbije i Kine, koji su potpisani tokom zvanične posete predsednika te zemlje Si Đinpinga Beogradu, nema nijednog iz oblasti elektroenergetike, a razlog za tako nešto treba tražiti u činjenici da je u tom segmentu naša zemlja prevashodno vezana za evropske standarde, smatra domaća stručna javnost.

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.