Mihajlović: Кrećemo u gradnju deonice koja će Valjevo spojiti s auto-putem Miloš Veliki

Ostavite komentar


  1. Dosta vise megalomanskih obecanja i ovakvih slikanja jer je vreme da se prizovemo k pameti i vidimo da su nam prezaduzeni autoputevi prazni i da uopste ne donose dobit a dug drzave se drasticno uvecava! Za koga ona radi?

  2. Najlakše je u ovoj zemlji biti ministar građevinarstva.. Drugi kroji kapu, prodaje kapu, planirana da kupi novi materijal za više kapa, da otvori proizvodni pogon, proširi tgovačku mrežu, a ministar konstatuje, bez ikakvog uticaja ( jedino onog ispod stola) da se to dešava i da će se dešavati. Pročitao sam, da su u vreme izgradnje Singapura, tamošnji ministri imali 100.000 eura platu mesečno i to javno. Svima je ta informacija bila dostupna. Očekivalo se i te kako od njih da zasluže takvu privilegiju. Finansijske pomoći iz inostranstva nije bilo za zemlju u celini. U ovoj zemlji malo toga je transparentno za javnost jer se radi po principu država u državi.

  3. Kada će početi radovi na konačnom povezivanju Novog Beograda sa obilaznicom. Ugovoreni rok za početak radova je bio u martu. Od Kineza je uzet kredit od 70 miliona evra za ovih 8 km. za šta je inače potrebno 24 miliona. Koliko ćemo još plaćati penale Kinezima jer su oni bili spremni da počnu sa radovima u martu.

  4. Ministrka poznta po torbama od 10.000 evra iako platu ne prima sa Vucicem ce graditi i dalje ako prodju na izborima po svim mogucim sirinama i duzinama nase zemlje i okruzenja. Problem je u tome sto nas prezaduzuju kod Svetske banke povoljnim i komercijalnih ino bankaka sa nepovoljnim kamatama.
    Od silne euforije i odusevljenja zbog zidanja infastruktuslnih projekata – Vucic se toliko zanese i ponese kao da mu je pare za zidanje dao tata Nedjo a ne izmuceni i opljackani od svih vlada do sada – poreski obveznici Srbije.

  5. ZORANA JE UBEDLJIVO NSJSPOSOBNIJI MINISTAR U OVOJ NESRETNOJ VLADI . UVEK BI GLASAO ZA SNS ALI DOK JE BRNABICKA U VLADI NEPADA MI NSPAMET. TO JE VELIKO ZLO ZA SRBIJU.. MIHAJLOVICEVA JE I LEPA I PAMETNA I SKOLOVANA I KULTURNA I STO JE NAJVAZNIJE SPOSOBNA.ODAVNO JE ZASLUZILA PREMIJERSKU POZICIJU

  6. ZORANA je najbolji izbor za premijerku. Sto obeca I zavrsim a ne kso neki demagozi poput dacica trivana sarcevica I narocito one nesretne brnabicke. Takvi nsm netrebaku vec hrabri I vrednih poput ZORANE MIHAJLOVIC.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.