Mihajlović: Delom pruge 100 km na sat

Ostavite komentar


  1. Nadajmo se onda da ce u novom redu voznje koji vazi od 10.dec. vreme putovanja izmedu Beograda i Valjeva biti skraceno sa sadasnjih 2 na 1 h. Ili se varam?

  2. Trla baba lan. Mihajlovicka moze ovako da prica jer se ne vozi vozovima. "Vozovi ce moci da voze 150 km/h". Mozda ce vozovi moci da voze, ali je sigurno da nasim prugama u ovom 21. veku tako nece biti. Da je iole sposobna Mihajlovicka bi uredila da prvo vozovi postuju vozni red, pa cak i ako idu 30 km/h. Pa tek onda da ih ubrzava. Zeleznica je u stanju potpunog rasula i to zna svako ko se cesce vozi vozovima, i tu je najdgovornija ova vlast koja neprekidno laze i daje nova, nerealna obecanja usmerena samo ka onima koji ne poseduju elementarne objektivne informacije.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.