Mihajlović: Dobili smo 300 kilometara puteva

Ostavite komentar


  1. Koridori Srbije raspisali javnu nabavku za projektovanje, reviziju projekta, izgradnju i nadzor i došlo se do toga da Behtel najbolji? Da li ta javna nabavka podrazumeva da se poštovao Zakon o javnim nabavkama, pa su odbačene neralno niske cene za izradu projekta i da se nije štedelo na ispitivanju tla? Da li je cena radova, na osnovu deteljnog ispitivanja tla, realna pa nećemo imati brojne anekse koji će preći 25% od procenjene vrednosti za izgradnju tog puta? Hoće li se bar jednom ispoštovati Zakon o javnim nabavkama ili ćemo ponovo imati haos na gradilištu, kao svuda gde se radilo u poslednjih deset godina?

  2. Da li je uopšte potrebno komentarisati ovoliku laž. Pa oni Titu nisu ni do kolena. amo su se ugrađivali u svaki posao i doveli kriminalce umesto stručnjaka, lažne doktore nauka umesto pravih. To je Srbija u kojoj živimo.

    1. To može da priča samo ispred neke prodavnice u selu ako da za gajbu piva.

  3. Zorana je stručnjak jedino za laganja, odlaganja, pravdanja, pljuvanja i ugradnju .

  4. ahahahaha dobili smo 300 km puteva najgorih a po tome ne ulazimo u prvih 100 (slovima sto) zemlja u svetu. Hvale se najgorim mestom. da smo bar u prvih sto nego iza… a potrošiše nam sve pare za ono što ovom narodu ne treba. Nema rampi, nema dovoljno kanalizacija ali zato loših puteva i železničkih pruga na pretek

  5. Dakle Bugojno ili tako nesto, znamo li koliko je jedan kilometar? Tri stotine puta toliko je tvoj rezultat. Da se nismo malo prebrojali?

  6. U SRB u tu kilometrinu ubrajate svako traku posebno? Ili kako su dosli do te brojke?

  7. Ova laze. Nije ni 40. 20 samo na koridoru. Kakav je put Novi Sad Beograd ili Novi Sad Subotica, kljcni u Srbiji, u raspadanju. Ova nije sposobna ni 10 km puta da izgradi a ne 300, hahaha, smejurija.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.