Mihajlović: Država kontroliše aerodrom, jer ulaže u njega 15 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Država subencioniše Continental sa 10 miliona evra. Da li će država da ima kontrolu i nad tom firmom? Naravno da neće.
    Znači ministarka laže, kao i cela njena stranka.

  2. Nece ministarka Zoka ,,uprtiti,, aerodrom pod misku,kako ona rece vec ce uprtiti novac koji taj aerodrom donosi.

  3. Država ulaže i u Fiat, Juru, Kontinental… i to MILIONE EVRA, oslobodila ih od plaćanja doprinosa, drastično im smanjila poreze (oslobodila prve tri godine plaćanja), dala bespaltno zemljište i infrastrukturu (voda, struja, putevi kanalizacija…) I NEMA NIKAKVU KONTROLU NAD NJIMA !!!!! Nišu(aerodromu) nisu dali ništa, nego su još uzeli novac od donacije Norveške vlade za rekonstrukciju aerodroma, piste, tehničkog osavremenjavanja… VIŠE NEGO ŠTO OVA BANDA MISLI DA „ULOŽI“ U AERODROM !!!!!!! Samo poslednji idi“j“ot moze da poveruje da žele da razviju NIŠKI AERODROM !!!!!! Šta piše u ugovoru sa Francuzima i koliki je „procenat“ za uspešnu „koncesiju“ ?????

  4. Aktivna i prepotentna ministarka neka da sebi zadatak da odnese niškog aerodroma u Beograd. Time će dobiti poena voljenog i jedinog šefa, ako Srbija ne radi, neka se bar Beograd gradi. Perspektiva svi Srbi u Beogradu. Neka država da Niškom aerodromu deset posto od onih sredstava koje je dala Er Srbiji (pominju se 150 miliona evrića, sitnica).

  5. Pa dok ministrica, rođena Tuzlakinja objašnjava okupljenim Babićima uz prisustvo onog tupoglavog Bulatovića, kako država mora da „daje“ pare za Niš i aerodrom dotle njen „voljeni“ vođa daje pare Dodiku, kao za razvoj republike Srpske! Istočna Srbija, devastirana, stara, siromašna krpi budžet RS e. Pa neka Dodik proda ono na Dedinju i sam pokrpi ono što mu iz „nepoznatih“ razloga fali. Pa dokle će da nas jaše ova „okupatorska“ vlada?

  6. SRBI IMATE LI PARE DA PUTUJETE? JEBU LI VAS U MOZAK KAD KAZU DA U AERODROM ULAZU,MESTO DA ULOZE U POLJOPRIVREDU DA NE JEDEMO TUDJE aAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SRBIJA

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.