Mihаjlović: Javni poziv za izgradnju Moravskog koridora u skladu sa zakonom

Ostavite komentar


  1. „u sklаdu sа posebnim zаkonom o Morаvskom koridoru, “ ?! Jeli to svaki koridor ima poseban zakon, ili samo Moravski ?

  2. a činjenica je da ne bi valjalo da ponovo bude ministar, gradio je dugotrajnije puteve od Zorane i tunele kojima nije trebalo povećanje visine, a potporni zidovi mu se nisu rušili.
    Gde god je dizan stari asfalt i postavljan novi, na deonici od Niša do Beograda, tamo gde nije bilo kolotraga, sada ih ima. Takav put neće naslediti niko, još ko zna koliko puta će se rekonstruisati u njenom mandatu, što jeste neodgovorno trošenje našeg novca. Ako kolotrage nisu napravili pretovareni kamioni, to znači da ne samo da ne nedostaje kontrola kamiona, nego se i debelo fušeriše prilikom rekonstrukcije kolovoza. Mislim da ni sama Zorana ne veruje u ono što izgovara, ali mora da čuva fotelju.
    Ako je javna nabavka rađena u skladu sa zakonom, nikom nije nameštena, kako to da imamo samo jednog ponuđača? Diskriminatorski uslovi, da li je traženo obezbeđenje za koje treba vreme da se pribavi, a koje se ne traži prilikom raspisivanja javne nabavke, nego se dostavlja nakon izbora najpovoljnijeg, ne najjeftinijeg, ponuđača kao garant za ozbiljnost ponude? Da li je došlo do permutacije u tenderskim uslovima koja je rezultovala sprečavanjem ostalih ponuđača da dostave ponudu u tako kratkom roku?

  3. Ministarka Mihajlović je već uspešno progurala Zakon o legalizaciji , koji joj je omogućio da legalizuje svoj stan na Dedinju u zgradi koja uopšte nije smela biti izgrađena na tom mestu . Tako se usvajaju zakoni u sadašnjem sazivu Narodne skupštine .

  4. Da li je nasminkanoj uopste jasno da u ovoj zemlji ima i obrazovanog sveta, koji ima pojma i o zakonu i o javnim nabavkama.

    1. Bacvanska zove@ ali obrazovani nemaju gde bilo sta pametno da kazu,BLOKADA

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.