Mihajlović najavila izgradnju još jedne piste tek otvorenog aerodroma ‘Morava’

Ostavite komentar


  1. Sto ne izgrade jos dve tri piste, za pocetak samo. Bice navala za direktne letove do Kraljeva iz Rima, Pariza, Londona, Moskve i Los Andelesa. Zorana ti se genijalna stvarno, ali ne pratim tvoje izjave vec uvek pogledam sta si stavila od nakita, koji svakodnevno menjas. Ne znam da li mi se vise dopadaju biseri iz tvoje pozamasne kolekcije, belo ili zuto zlato. Za nakit imas ukusa, sto jest’ jest’. Nejasno je zasto ljudi komentarisu tvoje tasne, koje ajde sto su sica materijalno u odnosu na tvoj nakit, vec sto ti je nakit od tasni puno lepsi!

    1. Ovo je za krivičnu prijavu.. Došla era amatera na pola puta selo grad

  2. Svasta…Prvo otvore aerodrom, pa onda prave pistu…Plase se da na ovoj sadasnjoj ne bude guzva…Bas me interesuje kako izgleda „biznis plan“ za ekonmsku opravdanost pustanja u rad ovog aerodroma…a mi se pitamo gde odose nase pare? Predpostavljam da ce se finansirati iz budzeta koji je u suficitu, pa sve kipi od para….

    1. Služiće kao alternativni aerodrom kada je na Surčinu gusta magla.

  3. Stvarno treba izgraditi jos pista jer je toliko gust saobracaj i avioni svih svetskih kompanija dugo cekaju na sletanje.

    1. To će biti rešeno izgradnjom aerodroma u Mrčajevcima, Mrsaću i Drakčićima. Kao što vidite, Janko, mislilo se na sve i nema razloga za brigu.

  4. Biće to podzemna pista. Nešto kao metro-pista, da se ne pravi gužva na onoj glavnoj.

  5. Nis pravi gubitke , a ovaj aerodrom će praviti mnogo veće gubitke. Ceo taj region nema 1milion potencijalnih putnika.

    1. Niš pravi gubitke od kada ga je republička banda preuzela , do tada beše u plusu…

  6. Ima li bar jedna recenica zasto se gradi druga pista kad ni prva jos nije primila nijedan avion? Pa ni Beograd nema drugu pistu jer Vinci nije lud da rasipa pare a kad se zahvata u budzet to je mnogo lakse. Alajbegova slama!

    1. Kako zašto ??
      Usladile se pare – pošto neće da se zna ni koliko košta ni koliko se plaća za drugu pistu ??!!

  7. Ako.na netu ukucate aerodrom Kraljevo, Ladjevci, ili Morava, dobicete samo novinske tekstove. Sa ponosnim politicarima. I nista drugo. Ovaj aerodrom ne postoji cak ni u virtuelnoj stvarnosti..

  8. Pa ni Beograd još nema drugu pistu , a ovaj aerodrom , koji nikom ne treba – odmah dve piste !
    A što ne sredite Kovin ?!
    A da , ne da Vansi – da mu ne odu tamo lowcost-eri!
    Lagarija , kao i s Ponikvsma .
    No, kako je krenulo , sad će svaki srpski grad da ima aerodorm ! Sem Novig Sada. To ne daju !!!!

  9. На званичном отварању аеродрома „Морава“, како су причали да је урађен цакум-пакум. То је демантовала министарка Михајловић, најављујући изградњу нове писте следеће године. По свему судећи, код нас ништа не може да се заврши до краја, већ се јављају нове и нове идеје и снови. Све то њих ништа не кошта, већ народ, а ко га пита, живи како може и уме, а пљачкају га са свих страна. Није ни чудо што смо по стандарду на зачељу Европе и света.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.