Mihajlović: Ne postoji ugovor između države i Rio Tinta

Ostavite komentar


  1. Rekao bi nas narod nije sija nego vrat, izmena zakona koji kaze da onaj ko istrazuje pa dobije dobre rezultate automatski dobije pravo na eksploataciju, to je ugovor g-djo Mihajlovic ali koliko se secam vi ste inzenjer pa se ne razumete u te stvari. No i pored toga umesto stadiona i evrolige moze da se plati odsteta i da se kaze dovidjenja. Ziveli

  2. Jesi li ti muzicar… nisam… nisi.. kazem jesam… znaci jesi…mislim nisam.. samo da odnesem tetki lek

  3. Gde su prava gradjana na zivot na svojoj zemlji jer mi to po vama „gospodo“ politicari nemamo nikakva prava u svojoj zemlji vec da nas gazi proteruje truje i unistava kojekakvi svetski po znati trovaci.kad cete vec jednom reci istinu i stati iza svog naroda .ono sto je u evropi nezamislivo vi prihvatate rasirenih ruku sve na stetu obicnog i obespravljenog naroda.Buducnost srbije je u proizvodnji hrane u zdravoj v pijacoj vodi u cistom vazduhu.Zar zelite trajno svojim nepromisljenim potezima da sve unistite .Kad zatrujete vodu zemlju i vazduh onda nam ni bog nemoze pomoci.Recite vec jednom istinu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.